Ofiary
M................3
• 2012-12-21, 1:07
Jeżeli świat jutro się skończy zginie 7 miliardów ludzi. Wśród nich Kaczyński. Jak dla mnie warto.
Mam nadzieję, że ktoś wrzuci zdjęcia na harda, jak będzie po wszystkim.
B................p
2012-12-21, 1:36
Leci piwo za trollowanie moherów!
S................r
2012-12-21, 2:20
Daje piwo.Jak wejdzie na główną to będzie buldóp że znowu lemingi jado po jareczku a nie donaldzie...
Zginiesz i Ty jak dla mnie też warto .
Ooo, zaczyna się... (@up)
c................n
2012-12-21, 9:03
Zabić tyle ludzi dla jednego cw*la... ? Jak tak bardzo chcesz się poświęcić to może odj*b go sam dostaniesz dożywocie, ale dalej będzie 1 za 1 a nie 7 mlrd za 1... chyba trochę lepsza statystyka... ?
no rozpętałeś burze;D teraz wielcy obrońcy krzyża z jeszcze większym ego cię zlinczują w imię kościoła oczywiście
w sumie wywnioskować można ze to katolicy najbardziej się boją śmierci
mohery wytropią cie po ip i dorwą jeszcze przed końcem świata ... marny twój los
m................w
2012-12-21, 9:13
"Wśród nich wszyscy politycy"
r................0
2012-12-21, 9:17
"znowu lemingi jado po jareczku a nie donaldzie..."
Miałem nie pisać ale dno, idź zrob donkowi laskę póki jeszcze swiat sie nie skonczyl
Miczok13 jak masz pisac takie durnoty to idz sobie gdzie indziej....
podpis użytkownika
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Ludzie dajcie spokój. To, że ktoś ma w dupie Jarka, nie znaczy, że automatycznie popiera PO. I vice versa.
Co wy, k🤬a, nie znacie innych opcji politycznych?