Kościół Katolicki i jego oficjalna reklama (tyle hipokryzji w jednym filmie) + ciekawy komentarz komika Billa Mahera.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:20
świetny humor
koelga napisał, że jak ktoś nie chce wierzyć to niech nie wierzy... jakby tu chodziło o wiare to nie było by reklam w tv, tu chodzi o kase
@Kubałkę
Najlepsze w tym jest to, że i tak większość ateistów to ludzie którzy obchodzą Boże Narodzenie, zapieprzają z koszyczkiem w święta Wielkanocne.
Znam wielu ateistów i uwierzcie mi prawdziwy ateista ma gdzieś Kościół jako instytucje, bo odrzuca istnienie Boga.
Najlepsze w tym jest to, że i tak większość ateistów to ludzie którzy obchodzą Boże Narodzenie, zapieprzają z koszyczkiem w święta Wielkanocne.
Znam wielu ateistów i uwierzcie mi prawdziwy ateista ma gdzieś Kościół jako instytucje, bo odrzuca istnienie Boga.
Dlaczego walczymy z religią? "co cię to obchodzi? Przecież nie chodzisz do kościoła." dlatego, że kościół okłamuje i wyzyskuje moich rodziców, może są dorośli i sami potrafią wybierać ale niestety tak jak ja zostali wychowani w tej religii i są już w tym zbyt długo żeby wyleczyć ich z urojenia
Ja też obchodzę "Boże Narodzenie" mimo, że jestem ateistą, ponieważ mi po prostu zmienił się cel.Nie idę czcić Boga tylko spędzić czas z rodziną. Chcąc nie chcąc katolickie święta stały się tradycją w tym kraju.
Cytat:
Ja też obchodzę "Boże Narodzenie" mimo, że jestem ateistą, ponieważ mi po prostu zmienił się cel.Nie idę czcić Boga tylko spędzić czas z rodziną. Chcąc nie chcąc katolickie święta stały się tradycją w tym kraju.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie