No bo każdy na jej miejscu ogląda dokładnie alkomat i czyta instrukcję obsługi...
Podają, każą dmuchać, to zakładasz, że wiedzą co robią i co podają...
Podają, każą dmuchać, to zakładasz, że wiedzą co robią i co podają...
Tak samo myślę jak pan wyżej. Policja dla mnie jest obroną i bronią na bandytów a nie dla szarego pułapką.
Jak tacy ludzie chcą być policją i bawić sie to zapraszam na youtuba albo do cyrku.
Jak tacy ludzie chcą być policją i bawić sie to zapraszam na youtuba albo do cyrku.

@up
@up up
Przyznajcie się, ile razy dmuchaliście w krótkofalówkę.
@up up

Cytat:
Kiedyś zatrzymała mnie policja wbijam na tylne siedzenie do radiowozu gliniarz podaje mi przez ramię jakieś urządzenie i mowi proszę dmuchnąć, ja przekonany że to alkomat bezustnikowy (bo przecież normalnego alkomatu nigdy do rąk nie dają ) dmucham mocno w stronę pudełka aż gliniarzowi włosami poruszyło, gość się odwraca patrzy na mnie dość długo i zrozumiałem, tak k🤬a to był zwykły alkomat.@up
@up up
Kontrola drogowa - tak to wygląda. Dlatego myślę, że zachowanie kobiety jest usprawiedliwione a nienawistnicy i tak będą nienawidzić
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Jaka "policja", co wy p🤬licie
Przecież to jakaś biedochrona pod klubem

Przecież to jakaś biedochrona pod klubem
Loaloa napisał/a:
@up
@up up
Ani razu, bo zawsze trafiałem na policjantów, a nie wardęgopranksterozjebów, którzy podstawiali alkomat do dmuchania, a nie coś innego.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler