Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:54
Ogarnięty małolat.
zwierzak30 • 2023-03-29, 17:53
"13-LATEK RATUJE AUTOBUS SZKOLNY PEŁEN DZIECI PO TYM, JAK KIEROWCA DOSTAŁ ZAWAŁU SERCA. (KIEROWCA ZMARŁ NAGLE)."

Brawo w c🤬j dla tego młodzieńca.
Zgłoś
brylski11 2023-03-29, 20:07
Na 100% był zaszczepiony od COWID-a
Zgłoś
AbdulWisiMiLacha 2023-03-29, 20:43
Liczyłem na happy end a tu rozczarowanie.
Zgłoś
kefir123pl 2023-03-29, 20:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Cipczan 2023-03-29, 21:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Brzęczyszczykiewicz 2023-03-29, 21:37
zwierzak30 napisał/a:

Jestem rasistą. Nie wstydzę się tego i jakby mnie w sądzie pytali to z dumą odpowiem. Tak.
Ale w tym przypadku,to ja ciebie widzę jak takiego stereotypowego murzyna.
Pracował gość uczciwie i to w szkolnictwie.Dostał zajebisty kredyt zaufania od pracodawcy.Wykonywał zadanie mu powierzone.Woził cudze dzieciaki z i do szkoły.Płacił podatki.Co w domu robił?To jego sprawa.
Dla mnie gość jest (był) bielszy od ciebie.
Bo on nie liczył na piwerka. "Bo to teraz takie modne być rasistą".
Słaby fch*j ten twój komentarz.

Mój kolega wozi auta, nie lubi czarnych, ale pojechał do Francji, rozładowuje auta, obok zajechała inna ciężarówka, wyskoczył murzyn przywitał się i zaczął też rozładowywać samochody, patrzy ten kolega na niego i patrzy, i sobie myśli, zapieprza ten czarny jak ja i widzę że jest normalny, a nie taki rozczeniowiec jak te imigranty.
Zgłoś
damian0612 2023-03-29, 21:48 1
Zgłoś
Wykurwi 2023-03-29, 21:52
A ja polecę klasykiem. Komuś Internet podłączyli.
Zgłoś
willoo 2023-03-29, 22:16
Zgłoś
krzysztof3011 2023-03-29, 22:24
Kawałek to "In This Shirt" The Irrepressibles.
Zgłoś
kothletino 2023-03-29, 22:53 2
Zgłoś
alubinium123 2023-03-29, 23:11
Zgłoś
~DMT 2023-03-29, 23:39
Zgłoś
Majles 2023-03-30, 0:55
Zgłoś
Krak 2023-03-30, 10:11 2
Zgłoś
AdamBrown 2023-03-30, 14:15
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem