Brawo w c🤬j dla tego młodzieńca.

podpis użytkownika
Q L I M A XDobrze, że kierowca był czarny, to małolat miał z automatu wzmożoną czujność...
podpis użytkownika
Q L I M A XJestem rasistą. Nie wstydzę się tego i jakby mnie w sądzie pytali to z dumą odpowiem. Tak.
Ale w tym przypadku,to ja ciebie widzę jak takiego stereotypowego cz🤬cha.
Pracował gość uczciwie i to w szkolnictwie.Dostał zajebisty kredyt zaufania od pracodawcy.Wykonywał zadanie mu powierzone.Woził cudze dzieciaki z i do szkoły.Płacił podatki.Co w domu robił?To jego sprawa.
Dla mnie gość jest (był) bielszy od ciebie.
Bo on nie liczył na piwerka. "Bo to teraz takie modne być rasistą".
Słaby fc🤬j ten twój komentarz.
Jestem rasistą. Nie wstydzę się tego i jakby mnie w sądzie pytali to z dumą odpowiem. Tak.
Pracował gość uczciwie i to w szkolnictwie.Dostał zajebisty kredyt zaufania od pracodawcy.Wykonywał zadanie mu powierzone.Woził cudze dzieciaki z i do szkoły.Płacił podatki.Co w domu robił?To jego sprawa.
Jestem rasistą. Nie wstydzę się tego i jakby mnie w sądzie pytali to z dumą odpowiem. Tak.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Rasista to taki ktoś kto nienawidzi innego koloru skóry bez względu na jego status społeczny . Więc rasista z ciebie jak że mnie polonista