👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja znam jednego niepełnosprawnego atletę...nawet z tej strony...Oscar Pistorius. Biega na carbonie szybciej niż emeryci jeżdżą tico do auchana albo tesco, w dodatku ma wystrzałowe poczucie humoru.
szmalu napisał/a:
Co więcej Korwin uważa, że niepełnosprawni ośmieszają się biorąc udział w takich zawodach i wydaje mi się, że po tym co zobaczyliśmy na tym filmiku i komentarzach pod nim - trudno się z tym nie zgodzić. Gość po prostu uważa, żeby każdy robił to, w czym może być jak na swoje możliwości najlepszy, a wiadomo, że dla osoby bez nóg nie będzie to sport z nimi związany.
Jest trochę niekonsekwentny, bo sam wypowiada się na różne tematy, a jest idiotą

Wzięli jakiegoś cherlaka do niesienia ognia to nie dziwota, że nie doniósł.
I tak jej/jemu lepiej poszło niż Jezusowi , on sie chyba 2 czy 3 razy wykoleił pod krzyzem a tu prosze z ogniem i tylko jedna gleba

Widziałem, że podobał wam się ostatnio filmik z Rio z tą Panią, więc postanowiłem spędzić te 30min w Adobie i lekko go podrasować, bo jednak czegoś mi w nim brakowało. Oto efekt moich wypocin.
P.S. wiem, że gówno ale jakoś radość sprawiało mi edytowanie tego

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie