👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Protadeusz a ju byłeś dzisiaj się wysrać, czy mamusia Cię zaniosła?
@nowynick ... dokładnie. Nie wypowiadałbym się, gdyby nie to, że mam serdecznego przyjaciela, który od zawsze porusza się na kulach. Ma swoje zdanie na ten temat. Koleś jest nie do zabicia, a jego własne komentarze na temat jego własnego kalectwa powalają. Kolega Protadeusz wyciąga armaty i twierdzi, że Pan Korwin ma rację. Pan Korwin nie ma racji, bo jest debilem, który najchętniej by nas doprowadził do sytuacji w której spartanie wrzucali kalekie dzieci do jamy. A ja nadal chcę się kumplować z Krzyśkiem, bo to jest zajebisty gość.
Up
przecież Korwin sam przyznał, że hitler miał dobre pomysły...
A jak sobie niemcy radzili z problemem ludzi chorych, kalekich czy niedorozwiniętych to powszechnie wiadomo...
A jak sobie niemcy radzili z problemem ludzi chorych, kalekich czy niedorozwiniętych to powszechnie wiadomo...
nowynick napisał/a:
Up
No cóż. A nadal jest wzorem dla niektórych bywalców tego portalu.
Z jednej strony jest to freakshow upokarzający roszczeniową grupę,
z drugiej jednak to pomysł nazistów, o oni jednak nie wszystkie pomysły dobre.
Mam mieszane uczucia...
z drugiej jednak to pomysł nazistów, o oni jednak nie wszystkie pomysły dobre.
Mam mieszane uczucia...
nowynick napisał/a:
Up
pierwsze były w Rzymie 1960... Co ma do tego Hitler?
Chodzi o zawody, które Hitler organizował dla żołnierzy inwalidów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie