Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Zj🤬y jakiś, pisze że nie oczekuje żadnych sytuacji związanych z seksem, że chodzi mu tylko o przyjaźń a jednak "przyjaciółka" nie może mieć więcej niż 30 lat - WTF? To już z czterdziechą albo pięćdziesiątką nie można się "przyjaźnić"?
Przecież to śmierdzi, że aż monitor się robi zielony...
Quasi-szczere opowiadanko, na które oczywiście nasze cudne, stanowcze i myślące niewiasty tłumnie się rzuciły...
i pewnie jest ich już tam spore stadko...
tzn. w ładowni jakiegoś kutra zmierzającego do tajlandii czy innego ciekawego kraju...
Nie rozumiem takich gosci. Nie chce ci sie czytac a na post odpowiadsz. Zenujace. Co do tematu. Dobrze facet kombinuje, przynajmniej nie owija w bawelne i pisz jak jest. Pewnie pare kobiet sie przewinelo w jego luzku w przeciwienstwiedo mojego:)
Czy ja wiem czy taki desperat. Gdyby to bylo pisane w Polsce to tak. Ale koles wyjechal do Anglii za chlebem, czuje się samotnie to pisze coś takiego, nie widze w tym nic zlego. Oczwywiscie jesli wierzyc temu ogloszeniu Trzeba brac pod uwage ze moze to byc jednak amator seksu analnego