📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:29

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

"Praca polega na leżeniu w trumnie..."
Przysłowie "Żadna praca nie hańbi" nabiera nowego znaczenia.
Przysłowie "Żadna praca nie hańbi" nabiera nowego znaczenia.
Czemu nie, pokimać sobie w eleganckiej trumnie te 8 godzin i potem zgarnąć za to pieniądz... Szkoda jednak że trochę daleko od Poznania

czy się stoi czy się leży to wyplata się należy
ale powinno być jeszcze chętnie zatrudnimy osobę w śpiączce z orzeczonym stopniem niepełnosprawności
ale powinno być jeszcze chętnie zatrudnimy osobę w śpiączce z orzeczonym stopniem niepełnosprawności

Ja zawsze bardzo chciałem pracować w zakładzie pogrzebowym chociaż kilka miesięcy, zobaczyć cały proces przygotowania do "pogrzebu", może dlatego, że praktycznie mnie pogrzeby nie ruszają. Mam to do siebie że potrafię "grać emocje", więc pewnie bym się nadawał do takiej pracy

Fake, nie wymagają 5 lat doświadczenia, statusu studenta, orzeczenia o niepełnosprawności i wieku do 26 lat, a formą zatrudnienia nie jest umowa zlecenie. A inna forma zatrudnienia w tym kraju nie istnieje...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie