żona kiedyś nakleiła takiej pani dyrechtor pod blokiem,to od razu pomogło,zamiast 3 miejsc zaczęła zajmować jedno(parkowanie po skosie) i widać było jak się stara parkując i jak dobrze to robi nawet lekką dumę na twarzy,także ten tego..
Chyba śmiało mogę założyć, że to jeden z lokatorów tego osiedla postanowił zostać parkingowym szeryfem - jak ma taką ochotę pilnować porządku to niech wezwie policję albo porozmawia z sąsiadem jak człowiek. Naklejanie c🤬jowym naklejek, nieważna jak bardzo sąsiedzi c🤬jowo parkuję, z niczego tego c🤬jka nie rozgrzesza.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
AyCaramba napisał/a:
Porada debila. Oklejanie cudzych aut nie podpada pod paragraf, walenie do kretynów ze śrutu już tak. Wj***ć się na minę przez jakiegoś dzbana, no brawo.
k🤬a ,muszę pisać żeby strzelać z ukrycia? debilom trzeba wszystko tłumaczyć ......Zrób prawko,kup auto,utrzymaj je, spróbuj zaparkować w mieście,potem się wymądrzaj.
Debila który mi naklei jakieś gówno na szybę oskarżę o uniemożliwienie korzystania z własności , jak zapłaci za miesiąc korzystania przeze mnie ze złotówy + inne koszta to może przynajmniej będzie biedniejszy.

zielonydarian napisał/a:
k🤬a ,muszę pisać żeby strzelać z ukrycia? debilom trzeba wszystko tłumaczyć .
Uszkodzenie ciała jest ścigane z urzędu. Jak wybijesz komuś oko to idziesz siedzieć na minimum 3 lata. Psiarnia znajduje ludzi którzy strzelali do kota, gołębi a co by się działo jak byś walił do ludzi?? "strzelać z ukrycia" k🤬a snajper ninja się znalazł :roll"
zielonydarian napisał/a:
Debila który mi naklei jakieś gówno na szybę oskarżę o uniemożliwienie korzystania z własności
GÓWNO zrobisz.
jakiś kasztan podjeżdża swoją betą... zakładam że skoro załapałeś łosiu naklejkę to nie bo o 10cm przekroczyłeś linię tylko coś sp🤬oliłeś, zamiast c🤬ju j🤬a marnować czas na pisanie tego gniota trzeba było przestawić auto. c🤬j ci k🤬o w ryj...