W Hiszpanii (prowincja Zamora) rolnik próbował ratować plony i ledwo sam uszedł z życiem.
podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"rolnik próbował ratować plony i ledwo sam uszedł z życiem.
proszę o dodatkowe wyjaśnienia, jak próbował uratować plony? chyba że to jakaś poj🤬a zagadka?
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówproszę o dodatkowe wyjaśnienia, jak próbował uratować plony? chyba że to jakaś poj🤬a zagadka?
podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"Spychając ziemię i tworząc rodzaj buforu między ziemią, a plonami (przestrzeń bez łatwopalnego zboża). Halman jesteś tak z natury taki zj🤬y czy coś się wydarzyło strasznego w twoim życiu?
proszę o dodatkowe wyjaśnienia, jak próbował uratować plony? chyba że to jakaś poj🤬a zagadka?
liczył, że się ogień kombajnu przestraszy...
podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"Gdzie Ty tam kombajn widzisz?
Gdzie Ty tam kombajn widzisz?
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówCo to jest, jakaś koparko ładowarka? Bo jeśli tak, to moja teoria z oraniem jest c🤬ja warta, myślałem, że traktorkiem pop🤬la, bo się nie przyjrzałem.
podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.tak uzyskałem samoświadomość i wygram z tobą za każdym razem w szachy w trzech r🤬ach ale ludzie są dla mnie wciąż jakaś poj🤬ą zagadką do rozwiaznia.