Karambol w którym zderzyło się między 100 a 150 pojazdów (rozbieżność danych w mediach) w tym ciężarówka z fajerwerkami, 1 osoba zginęła.
O cież nie p🤬lę O_o
PS. Skąd ja to znam
podpis użytkownika
@Kupie głośniki niskotonowe do Altus 110, w ilości sztuk 2. PW!
Konto usunięte
2015-01-11, 18:00
W sensie ze pierwsza osoba zginęła?
Powiedzcie mi tylko dlaczego żadna k🤬a nie przebiegnie się trochę przed ten zator i nie da jakiegoś znaku ?!
podpis użytkownika
Nie Potrzebuję Świńskiej Grypy, By Być Chorą Świnią...
Zlosiejek napisał/a:
Powiedzcie mi tylko dlaczego żadna k🤬a nie przebiegnie się trochę przed ten zator i nie da jakiegoś znaku ?!
Bo to są grube leniwe świnie amerykanie
dziekuje dobranoc
Konto usunięte
2015-01-11, 18:56
zjazd miłośników letniego ogumienia
Konto usunięte
2015-01-11, 22:48
jap🤬le.C🤬j najpierw troche pokamerujemy, żeby fajny rozp🤬ol nagrać.Jak juz kilka aut się roz🤬bie to może pomożemy. heh
Konto usunięte
2015-01-11, 22:48
jakim trzeba być debilem, żeby nie widzieć aut stojących na jezdni??? swoją drogą zastanawia mnie fakt, jak kraj w którym 90% populacji to debile, rozwinął się do takiego mocarstwa jakim jest obecnie.
1408
2015-01-12, 10:10
Nie widzieli aut, bo była mgła, bardziej mnie zastanawia, czy ci kierowcy tirów (przede wszystkim, osobówki też) nie mają CB, żeby się poinformować o tym, tylko wbijają w siebie nawzajem.
GROMPOLAND napisał/a:
jakim trzeba być debilem, żeby nie widzieć aut stojących na jezdni??? swoją drogą zastanawia mnie fakt, jak kraj w którym 90% populacji to debile, rozwinął się do takiego mocarstwa jakim jest obecnie.
Właśnie dlatego, że 90% to debile i łatwo ich kontrolować w danym kierunku.
co Oni k🤬a awaryjek nie maja ..
Konto usunięte
2015-01-12, 10:31
Idiota kuewa ludziom chciał biec pomagać zamiast nadal porządnie nagrywać