Do ataku doszło w mieście Omsk 22.07.2015
Mój znajomy w takiej sytuacji złapał swojego pitbulla za jajca i wykręcił - zaatakowany mniejszy pies wymagał co prawda interwencji weterynarza, ale przeżył...
nowynick napisał/a:
Mój znajomy w takiej sytuacji złapał swojego pitbulla za jajca i wykręcił - zaatakowany mniejszy pies wymagał co prawda interwencji weterynarza, ale przeżył...
Dziwię się k🤬a że pies się nie odwinął i nie odgryzł mu połowy twarzy
Słyszałem o odciąganiu za nogi, polewaniu zimną wodą (sposób mojego dziadka który miał kilka psów obronnych) czy psikaniu gazem pieprzowym, ale ciągnięcie za jaja? Toż to niehumanitarne
Btw, czekam na gównoburzę, bo taka jest w każdym temacie z psią agresją
Mam nadzieję, że k🤬ę i psa uśpią.
A................t
2015-07-24, 13:40
po co komu KAGANIEC ... c🤬j z innymi ważne aby Sraluch szczający wszędzie mógł sobie zębami poświecić na innych ludzi i zwierzęta ... K🤬A przez te psy jestem ZA rozsypywaniem mięsa z żyletkami , gwoździami itp ... jak ma kaganiec nic mu się nie stanie ani małemu psu bo do pyska nie wsadzi ;P
Psy na smycze i kagańce ! a właściciele ZBIERAĆ GÓWNA i żeby kundle wasze nie szczały po sklepach itp gdzie dzieci i żywność jest ... niedługo wstawię fotek jak wyglądają sklepy w Krakowie , i ściany do 30-40 cm od ziemi ... jaka zgnilizna na ścianach
Powinni wp🤬lić psu i tej starej k🤬ie jak przystało na rosyje.
Ja p🤬le jakie p🤬dy
Nie wierzę, że w samochodzie, koło którego stoi nagrywający nie ma chociażby krzyżaka, którym mogliby temu psu przyj🤬. Ale po c🤬j zrobić cokolwiek jak można nagrywać
Podnosi się psa za tylne łapy o przewraca. Najskuteczniejsza metoda.
z................x
2015-07-24, 13:46
pozdrawiam debili, którzy mówią, że nie ma czegoś takiego jak agresywne rasy. z tego co widzę, to agresorem jest rottweiler, czyli pies, na posiadanie którego wymagane jest zezwolenie. przynajmniej w Polsce, filmik był nagrywany w Rosji. moim zdaniem tego typu pozwolenia powinny być regularnie sprawdzane przez Straż Miejską. Wychodzisz na spacer z dobermanem czy pitbullem, podchodzi patrol, żąda pozwolenia i dowodu osobistego. Pozwolenie nie jest na ciebie? Dostajesz 500 mandatu a psa za dupę i do schroniska. Na filmie zamiast tego małego psa, równie dobrze mogłoby być czyjeś dziecko.
benykuleczka napisał/a:
Ja p🤬le jakie p🤬dy
Nie wierzę, że w samochodzie, koło którego stoi nagrywający nie ma chociażby krzyżaka, którym mogliby temu psu przyj🤬. Ale po c🤬j zrobić cokolwiek jak można nagrywać
Mozna siedziec wp🤬lac popcorn, patrzec i nagrywac.
Ty myslales ze gdyby nie patrzyli i nie nagrywali to co by tu trafilo ?
Dobry piesek !
Masz tu kostke w nagrode
podpis użytkownika
Nie ma ze boli Ma boleć i c🤬j !
ooip
2015-07-24, 14:08
odjebac na miejscu te łagodne stworzenie bo przeciez ta rasa nie jest grozna itd bla bla bla
g................2
2015-07-24, 14:26
dlatego coraz czesciej mysle o jakims nozu badz chociaz gazie pieprzowym sam mam 2 psy a jak widze nieraz jak takie cioty czy glupie suki chodza bez linki z jakimis bydlakami to mnie krew zalewa. Raz do mojego malego psa juz owczarek startowal. Nie wiem co byloby gdyby nie to ze mialem parasol i go zablokowalem.a tak z gazem czy z czyms mialbym te przewage ze w razie czego takiemu sk🤬ysynowi wypale oczy a w takich przypadkach to kosa w bebech dla takiego psa i c🤬j z wlascicielem....