👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
xxmercy napisał/a:
kazachska myśl techniczna
C🤬ja nie kazachska tylko niemiecka i c🤬ja nie ogrzewanie a zasilanie. Jak nie znasz tematu to razem z autorem postu poczytaj o autach na holzgas

Jeszcze trochę i sami będziemy tak popierdzielać o ile na takie cos wogóle bedzie stać.
yaiba napisał/a:
C🤬ja nie kazachska tylko niemiecka i c🤬ja nie ogrzewanie a zasilanie. Jak nie znasz tematu to razem z autorem postu poczytaj o autach na holzgas
Generator gazu drzewnego ma bardziej złożoną budowę. Tutaj natomiast mamy do czynienia z otwartym paleniskiem i rurą zamontowaną przez środek samochodu, która pełni funkcję komina i elementu grzewczego.
wojtas09999 napisał/a:
Jak to mówią co głupie a działa to nie takie głupie
Co jest głupie to jest głupie.
Co wygląda na głupie, a działa, to nie jest głupie.
Czy gimbaza nigdy się tego nie nauczy?!

Facet mieszka w samochodzie. Niedawno u nas spalil się bezdomny, też próbował się ogrzać w opuszczonym samochodzie. Mieszkał w nim pół roku...
smc napisał/a:
Facet mieszka w samochodzie. Niedawno u nas spalil się bezdomny, też próbował się ogrzać w opuszczonym samochodzie. Mieszkał w nim pół roku...
A moze został spalony?
Owlman napisał/a:
Co jest głupie to jest głupie.
Co wygląda na głupie, a działa, to nie jest głupie.
Czy gimbaza nigdy się tego nie nauczy?!
Filozof się znalazł
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie