Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:15
🔥 Szybka karma na śląsku - teraz popularne
Halman 2019-10-06, 11:53 5
Jestem pewien: już niedługo wszelakie kamery monitoringu będą miały możliwość odtworzenia nagranego materiału zawierającego wizerunek przestępców ale tylko i wyłącznie przy drzwiach zamkniętych przez komisję do spraw zwalczania rasizmu ... Jak komisja stwierdzi ze materiał nie zawiera nawoływania do zachowań rasistowski, materiał wróci do właściciela....
Zgłoś
konto usunięte 2019-10-06, 12:18 1
HAL9000/2 napisał/a:

Jestem pewien: już niedługo wszelakie kamery monitoringu będą miały możliwość odtworzenia nagranego materiału zawierającego wizerunek przestępców ale tylko i wyłącznie przy drzwiach zamkniętych przez komisję do spraw zwalczania rasizmu ... Jak komisja stwierdzi ze materiał nie zawiera nawoływania do zachowań rasistowski, materiał wróci do właściciela....

Poszedłbym o krok dalej w stronę ideologii firm farmaceutycznych w usa i pozbył się objawów choroby depenalizując wszystkie przestępstwa popełniane przez mniejszości etniczne w stanach. Aż by słupki w statystykach oszalały.
Zgłoś
Salieri16000 2019-10-06, 12:27 22
Oprócz materiału video, jest też jego zdjęcie z komisariatu:

Zgłoś
konto usunięte 2019-10-06, 12:34
Producent tej kamery chyba już może zwijać interes.
Zgłoś
saves 2019-10-06, 12:47
Gdzie jest Ośrodek Monitorowania Zachowań Rasistowskich o Ksenofobicznych jak go potrzeba? Wysmarowali już pozew przeciwko producentom kamery?
Zgłoś
konto usunięte 2019-10-06, 17:43 1
Morda myślą nieskalana.
Zgłoś
konto usunięte 2019-10-08, 0:30
Czemu kolor skóry mnie nie dziwi
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem