👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to za przebierańcy? W jakim teatrze ta scena? Dlaczego oni mają sukienki?
Pewnie słabo mu się zrobiło na widok tych młodych ciał. Stary pederasta
Wyraźnie leciał na tego ministranta
Bardzo się ożywił jak dał krok naprzód

smc napisał/a:
. To ludzie, którzy poświęcają swoje życie dla innych.
Możesz podać namiary na swojego dostawcę narkotyków?
Kolega pytał...
Jakie wino jest najmocniejsze? - mszalne, bo jeden pije a wszyscy śpiewają

Aaltonen napisał/a:
To niech się pasożyt wypisze z tej watykańskiej mafii robiącej ludziom wodę z mózgu.
zastanow sie od kogo taki przekaz idzie, ksieza to pedofile gwalciciele i pasozyty. Jak juz wylapiez skad jest ten przakaz i jakie media go naglasniaja wtedy sprawdz kto jest wlascicielem tych mediow. I na koncu wyciagnij wnioski. Nie rob z siebie barana.
Batmany idealne nie sa ale nadal wole ich bardziej niz imamow, to nadal kilka set naszej tradycji.
Aaltonen napisał/a:
To niech się pasożyt wypisze z tej watykańskiej mafii robiącej ludziom wodę z mózgu.
Równie dobrze możesz wypowiedzieć się o rozpadzie ciał niebieskich. Taka twoja wiedza.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie