Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Beasf 2023-11-20, 23:53
Aaltonen napisał/a:

To niech się pasożyt wypisze z tej watykańskiej mafii robiącej ludziom wodę z mózgu.

a jak powiem, że wyp🤬alasz, to wyp🤬alasz.
WYP🤬ALASZ!
Zgłoś
popek9 2023-11-21, 0:25 1
LISIU napisał/a:

mordo nie mierz wszystkich swoją miarą

Na 1000 księży może znajdzie się jakieś pół księdza co nie jest pedałem albo kolesiem udającym świętoszka, a co weekend jeździ na dz🤬ki w cywilu i opowiada jakie to grzechy mają jego parafianie...
Zgłoś
neo001 2023-11-21, 9:54
leon1980 napisał/a:

Sam się k🤬a wypisz że swojego zapewne c🤬jowego życia. Niech każdy robi co chce.

No to jak księżulo nie chce już być księżulkiem, to niech się WYPISZE. Czego gamoniu nie rozumiesz w tej jakże prostej radzie. Ewentualnie księżulek może posłuchać ciebie i wypisać się ze swojego nieszczęśliwego życia.
Zgłoś
Trunek 2023-11-21, 22:13
smc napisał/a:

Szkoda księdza. To ludzie, którzy poświęcają swoje życie dla innych. Nawet swojej chaty nie mają, bo w każdej chwili jak podpadną, dostaną list z miejscem nowego zamieszkania.
A w domu starości dla księż jest jak w więzieniu...
Mam księdza w rodzinie, facet cierpi niemiłosiernie, ale do ludzi się uśmiecha. Dla nich w sumie żyje...

Nie wiem czy to był bajt, ale sadolki pięknie się zesrały.

Niech żyje Watykan!
Zgłoś
kostek32 2023-11-25, 14:59
Pobiegnę go przywitać
Zgłoś