Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JebacToGowno 2021-03-08, 10:07 46
Ot kacapowo. Jeden kacap zap🤬la mimo że inny kacap lizie mu pod koła. Drugi kacap lizie pod koła mimo że inny kacap zap🤬la. A małe kacapiątko wp🤬la się pod koła mimo że inny kacap lizie a jeszcze inny zap🤬la. Kacap kacapa kacapem pogania.
Zgłoś
Payan 2021-03-08, 10:14
JebacToGowno napisał/a:

Ot kacapowo. Jeden kacap zap🤬la mimo że inny kacap lizie mu pod koła. Drugi kacap lizie pod koła mimo że inny kacap zap🤬la. A małe kacapiątko wp🤬la się pod koła mimo że inny kacap lizie a jeszcze inny zap🤬la. Kacap kacapa kacapem pogania.

Ot, codzienność w kacapowie.
Zgłoś
Znawca_Cipek 2021-03-08, 10:31 1
Tak to jest,jak się uwierzy za bardzo w technikę i bachora na zdalnej smyczy trzyma.
Zgłoś
A................r 2021-03-08, 10:40 15
ja bym był dumny z mojego synka, gdyby wylądował na głównej
Zgłoś
jimiq 2021-03-08, 11:04 5
Nic mu nie będzie ma ruski kombinezon
Zgłoś
xXx5226 2021-03-08, 11:11 1
To kolejnego pokolenia bystrych inaczej w tym wypadku nie będzie .
Zgłoś
Tetrix 2021-03-08, 11:22 1
Lekcji mu się nie chciało robić, ot co qwa
Zgłoś
ojcieckogut 2021-03-08, 12:19 9

Wina ojca, zawsze jak się z dzieckiem przechodzi przez ulicę, to trzyma się je za rękę. Zwłaszcza jak przechodzi się w miejscu niedozwolonym.
Zgłoś
GangTrap 2021-03-08, 12:35 1
ojcieckogut napisał/a:

Wina ojca, zawsze jak się z dzieckiem przechodzi przez ulicę, to trzyma się je za rękę. Zwłaszcza jak przechodzi się w miejscu niedozwolonym.

A te schody to dokąd prowadzą? Chyba durniu do przejścia dla pieszych. Ja p🤬le jak wy k🤬a zgrywacie świętych zza kierownicy. Żeby wam tłoki wyj🤬o każdemu który nie zwalnia przed przejściem dla pieszych.
Zgłoś
JebacToGowno 2021-03-08, 13:04
GangTrap napisał/a:

A te schody to dokąd prowadzą? Chyba durniu do przejścia dla pieszych. Ja p🤬le jak wy k🤬a zgrywacie świętych zza kierownicy. Żeby wam tłoki wyj🤬o każdemu który nie zwalnia przed przejściem dla pieszych.

Schody mogą prowadzić do przystanku, który jest umiejscowiony zbyt blisko hipotetycznego przejścia dla pieszych. Z drugiej strony, są tam znaki, na których nie widać co widnieje. Z trzeciej strony to w końcu kacapowo więc wszystko jest możliwe.
Zgłoś
LaChupacabra 2021-03-08, 13:12 5
Zasada bycia rodzicem jest taka, że dzieci należy traktować jak debili. Powtarzam: tylko traktować, ale nie mówić im tego i być dla nich miłym. Wtedy wszustko będzie dobrze i unikniemy takich sytuacji.
Zgłoś
NiemiecWaszPan 2021-03-08, 15:58 2
ANALizator napisał/a:

ja bym był dumny z mojego synka, gdyby wylądował na głównej

Gadasz, jak typowy homoseksualny przedstawiciel lewicy. Nawet spoko te twoje żarciki. Łap piwo i c🤬j ci w tyłek.

GangTrap napisał/a:

Gdzie ty tam k🤬a przejście dla pieszych widzisz? Schody owszem, ale przejście dla pieszych (pasy na ulicy) to chyba sobie w głowie wymyśliłeś... Czas do okulisty, albo do psychiatry się udać.

JebacToGowno napisał/a:

P🤬lisz tam... Wystarczyło gówniaka za ręke trzymać.
Zgłoś
sard 2021-03-08, 17:40
Sadol uczy, że niezależnie czy czarne gówno, ciapate, żółte, ruskie czy polskie - jeśli to baba to zawsze zap🤬la pod jadący pociąg/autobus/dorożkę/traktor/samochód/motorówkę/skuter/tramwaj/rower/ciężarówkę (niepotrzebne skreślić korektorem na monitorze). Po prostu jeśli chodzi o łeb to zj🤬e są od małego do śmierci uważając, że zamiast zatrzymać się to dok🤬ią lepiej niż Usain Bolt
Zgłoś
pieckamm 2021-03-08, 18:59
oj ojciec ojciec... brak wyobrazni.... ehh
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie