Ot kacapowo. Jeden kacap zap🤬la mimo że inny kacap lizie mu pod koła. Drugi kacap lizie pod koła mimo że inny kacap zap🤬la. A małe kacapiątko wp🤬la się pod koła mimo że inny kacap lizie a jeszcze inny zap🤬la. Kacap kacapa kacapem pogania.
Ot, codzienność w kacapowie.

Wina ojca, zawsze jak się z dzieckiem przechodzi przez ulicę, to trzyma się je za rękę. Zwłaszcza jak przechodzi się w miejscu niedozwolonym.
Wina ojca, zawsze jak się z dzieckiem przechodzi przez ulicę, to trzyma się je za rękę. Zwłaszcza jak przechodzi się w miejscu niedozwolonym.
A te schody to dokąd prowadzą? Chyba durniu do przejścia dla pieszych. Ja p🤬le jak wy k🤬a zgrywacie świętych zza kierownicy. Żeby wam tłoki wyj🤬o każdemu który nie zwalnia przed przejściem dla pieszych.
A te schody to dokąd prowadzą? Chyba durniu do przejścia dla pieszych. Ja p🤬le jak wy k🤬a zgrywacie świętych zza kierownicy. Żeby wam tłoki wyj🤬o każdemu który nie zwalnia przed przejściem dla pieszych.
Schody mogą prowadzić do przystanku, który jest umiejscowiony zbyt blisko hipotetycznego przejścia dla pieszych. Z drugiej strony, są tam znaki, na których nie widać co widnieje. Z trzeciej strony to w końcu kacapowo więc wszystko jest możliwe.
ja bym był dumny z mojego synka, gdyby wylądował na głównej
Gadasz, jak typowy homoseksualny przedstawiciel lewicy. Nawet spoko te twoje żarciki. Łap piwo i c🤬j ci w tyłek.
Gdzie ty tam k🤬a przejście dla pieszych widzisz? Schody owszem, ale przejście dla pieszych (pasy na ulicy) to chyba sobie w głowie wymyśliłeś... Czas do okulisty, albo do psychiatry się udać.
Ot kacapowo. Jeden kacap zap🤬la mimo że inny kacap lizie mu pod koła. Drugi kacap lizie pod koła mimo że inny kacap zap🤬la. A małe kacapiątko wp🤬la się pod koła mimo że inny kacap lizie a jeszcze inny zap🤬la. Kacap kacapa kacapem pogania.
P🤬lisz tam... Wystarczyło gówniaka za ręke trzymać.
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/