Fajne mi to przejezyczenie kiedy czytała z kartki
Pisiory przy tych POwskich imbecylach to istny kwiat inteligencji.

PieronJasnySzlag napisał/a:
To jest jej celowe działanie. Jej rodowód wiele o niej mówi kim ona jest.
Najgorsze jest to że jak dzisiaj czytałem na Interii, dymisji za celowe oczernianie Polski i narodu polskiego, nie będzie. Tusk jej nie odwoła. Do przemyślenia.
każdemu może się zdarzyć drobne przejęzyczenie

podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
@Nome
[ Dodano: 2025-01-28, 20:27 ]
Siebie warci, niedojeby.
Burn! Loot! Murder!
[ Dodano: 2025-01-28, 20:27 ]
Siebie warci, niedojeby.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
PieronJasnySzlag napisał/a:
Platformersy zbudowały sobie poparcie na zakompleksionych ludziach. Na wszystkich tych, którzy uciekali do dużych miast i robili jakiekolwiek dyplomy żeby tylko kimś być. Wystarczyło połechtać ich ego mówiąc o "wykształconych z dużych miast" i cyk. Było to jasne już 15 lat temu, jak rozkręcali swoją pogardę dla przeciwników politycznych, ale dopiero teraz ktoś dopiero zaczął to wyciągać i kłaść na ławę tak aby nawet przygłup to zauważył. Konserwatyści z PiSu mogą być prości, niewykształceni, ale często są mądrzejsi i bardziej poukładani.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Voltaire
Minister edukacji zwana ministrą nie potrafi czytać ze zrozumieniem z kartki, dobre.
Przejęzyczenie,to jest jak się język z piczy,ześlizgnie na rów odbytniczy. K🤬a jej mać.