👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajne mi to przejezyczenie kiedy czytała z kartki
Pisiory przy tych POwskich imbecylach to istny kwiat inteligencji.

PieronJasnySzlag napisał/a:
To jest jej celowe działanie. Jej rodowód wiele o niej mówi kim ona jest.
Najgorsze jest to że jak dzisiaj czytałem na Interii, dymisji za celowe oczernianie Polski i narodu polskiego, nie będzie. Tusk jej nie odwoła. Do przemyślenia.
PieronJasnySzlag napisał/a:
Platformersy zbudowały sobie poparcie na zakompleksionych ludziach. Na wszystkich tych, którzy uciekali do dużych miast i robili jakiekolwiek dyplomy żeby tylko kimś być. Wystarczyło połechtać ich ego mówiąc o "wykształconych z dużych miast" i cyk. Było to jasne już 15 lat temu, jak rozkręcali swoją pogardę dla przeciwników politycznych, ale dopiero teraz ktoś dopiero zaczął to wyciągać i kłaść na ławę tak aby nawet przygłup to zauważył. Konserwatyści z PiSu mogą być prości, niewykształceni, ale często są mądrzejsi i bardziej poukładani.
Minister edukacji zwana ministrą nie potrafi czytać ze zrozumieniem z kartki, dobre.
Przejęzyczenie,to jest jak się język z piczy,ześlizgnie na rów odbytniczy. K🤬a jej mać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie