traf
2018-06-16, 9:56
gdyby jeszcze miał noż to sprawa by była załatwiona na miejscu
ketombo napisał/a:
ale padaka, ten Erutlev to musi być jakiś mega przychlast haha
No, no. Niech ci żyłka nie pęknie za pocisk po twojej c🤬jowej kreskówce.
Masz jeszcze sporo moich tematów więc idź i jeszcze się wyżyj bo się zesrasz zaraz
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
@up
Najpierw odpisujesz sam sobie, a teraz odpowiadasz na komentarze których nie ma? Oj Welur, Welur...
podpis użytkownika
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
T................3
2018-06-16, 10:52
Gymnorhinus napisał/a:
@up
Najpierw odpisujesz sam sobie, a teraz odpowiadasz na komentarze których nie ma? Oj Welur, Welur...
To jest tak zwana schizofrenia
Co on to ma na sobie za sukienkę?
Stacja Rosa parks Francja Paryż dzielnica gdzie ciapatych i czarnych więcej niż białych.
podpis użytkownika

)
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
O................n
2018-06-16, 20:30
Gymnorhinus napisał/a:
@up
A jaką miernotą trzeba być aby kasować swój komentarz z powodu tak słabej riposty?
Mój brat cioteczny miał psa, owczarka niemieckiego, pies nienawidził wszystkich, łącznie ze swoim właścicielem, więc oddali go mojemu wujkowi ( pogryzł córkę mojego brata). No i pies pogryzł oczywiście mojego wujka w końcu. Zdarzyło się raz, dostał kopa i się uspokoił. Aż w końcu rzucił się raz mu na szyję, całe szczęście nie złapał go i zaczął gryźć mojego wujka w rękę. Wujek wziął młotek, przyp🤬olił mu parę razy w głowę i nic. W końcu owinął mu smycz wokół szyi i go udusił. Taka historyjka.