traf
2018-06-16, 9:56
gdyby jeszcze miał noż to sprawa by była załatwiona na miejscu
ketombo napisał/a:
ale padaka, ten Erutlev to musi być jakiś mega przychlast haha
No, no. Niech ci żyłka nie pęknie za pocisk po twojej c🤬jowej kreskówce.
Masz jeszcze sporo moich tematów więc idź i jeszcze się wyżyj bo się zesrasz zaraz
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
@up
Najpierw odpisujesz sam sobie, a teraz odpowiadasz na komentarze których nie ma? Oj Welur, Welur...
podpis użytkownika
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Konto usunięte
2018-06-16, 10:52
Gymnorhinus napisał/a:
@up
Najpierw odpisujesz sam sobie, a teraz odpowiadasz na komentarze których nie ma? Oj Welur, Welur...
To jest tak zwana schizofrenia
Co on to ma na sobie za sukienkę?
Stacja Rosa parks Francja Paryż dzielnica gdzie c🤬tych i czarnych więcej niż białych.
podpis użytkownika

)
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
Konto usunięte
2018-06-16, 20:30
Gymnorhinus napisał/a:
@up
A jaką miernotą trzeba być aby kasować swój komentarz z powodu tak słabej riposty?
Mój brat cioteczny miał psa, owczarka niemieckiego, pies nienawidził wszystkich, łącznie ze swoim właścicielem, więc oddali go mojemu wujkowi ( pogryzł córkę mojego brata). No i pies pogryzł oczywiście mojego wujka w końcu. Zdarzyło się raz, dostał kopa i się uspokoił. Aż w końcu rzucił się raz mu na szyję, całe szczęście nie złapał go i zaczął gryźć mojego wujka w rękę. Wujek wziął młotek, przyp🤬olił mu parę razy w głowę i nic. W końcu owinął mu smycz wokół szyi i go udusił. Taka historyjka.