Cytat:
Mamusia powiedziała mi, że jestem dziewczynką
USA, California.
Ojciec będzie szedł do pierdla za to, że nie chce zapłacić alimentów na chemiczną i
fizyczną kastrację syna ponieważ matka chce mieć córkę.
Dodałem napisy PL na samym dole.
W pewnych przypadkach uważam, że zabójstwo osoby która krzywdzi nasze dziecko jest zrozumiałe.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2025-03-28, 20:46
Dobra fajnie, jakiś randomowy gość gada przed kamerą w piwnicy. Nie ma pokazanej matki, jakieś dziecko na wielkim zoomie mówi że jest dziewczyną.
Gdzie są jakieś artykuły w prasie, materiały wideo z jakiejś telewizji (przypominam, że w USA wygrali obecnie republikanie i taki temat podchwyciliby w moment). Źródła?
Jeśli to nie kolejny fejk konserwatystów,(jest ich sporo w necie) to jawne sqrwysyństwo. Sam mam córkę trans, od 12 roku wiedziała że coś jest nie tak, ale nam powiedziała dopiero w wieku 20 lat jak sama chodziła do lekarzy i poradni przez 3 lata. I teraz mam córkę.
czy wy niewidzicie
jak was ia wali
Radio Erewan na całego
1. Facet ma dwóch synów (bliźniaków) z których jeden identyfikuje się jako dziewczyna
2. "Chemiczna kastracja" to tak naprawdę blokery dojrzewania, których działanie jest odwracalne
3. Cały proces ma na celu dać dziecku czas na zastanowienie i ewentualną zmianę zdania, przed bardziej radykalnymi zabiegami
4. Trzeba rozpocząć terapię zaburzonego dziecka przed okresem dojrzewania, żeby potem nie trzeba było radykalnych kroków podejmować
5. Niektóre zmiany w okresie dojrzewania są nieodwracalne - chodzi o to żeby do nich nie doszło
6. Jak już wspomniałem, działanie tych środków da się odwrócić, niektórych alternatyw niestety nie (np. samobójstwa zaburzonego nastolatka)
bleblebator1 napisał/a:
...choc oryginał nagrania usunięto z jewtuba.
Aha, no to ślepo wierzę w każde twoje słowo. Bo co mi pozostało, skoro nie da się sprawdzić.
ten świat staje się coraz smutniejszy!
ten świat staje się coraz smutniejszy!