Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cytat:

Mamusia powiedziała mi, że jestem dziewczynką

USA, California.
Ojciec będzie szedł do pierdla za to, że nie chce zapłacić alimentów na chemiczną i fizyczną kastrację syna ponieważ matka chce mieć córkę.

Dodałem napisy PL na samym dole.

W pewnych przypadkach uważam, że zabójstwo osoby która krzywdzi nasze dziecko jest zrozumiałe.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zmieniono 3 razy Zgłoś
AlCapone 2025-03-28, 22:28 2
alchemik80 napisał/a:

czy wy niewidzicie
jak was ia wali

"ia" to osiol robi pacanie jeden
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-03-28, 22:29
Siriuz napisał/a:

P🤬lone lewactwo. Jest szansa, że Trump z Muskiem to główno zatrzymają. Właśnie przez takie coś Musk się zaangażował w politykę.

Jakie trzeba mieć klapki na oczach żeby nie widzieć, że kto jak kto, ale ten stary pierdziel Trump ma na to wszystko wyj🤬e.
I nie p🤬l, że Musk ma traumę, bo syn-córka i tak dalej. Widać, c🤬jowym ojcem był, a cele też ma inne. To wszystko to teatr dla debili.
Zgłoś
AlCapone 2025-03-28, 22:33 2
adriel napisał/a:

Radio Erewan na całego
1. Facet ma dwóch synów (bliźniaków) z których jeden identyfikuje się jako dziewczyna
2. "Chemiczna kastracja" to tak naprawdę blokery dojrzewania, których działanie jest odwracalne
3. Cały proces ma na celu dać dziecku czas na zastanowienie i ewentualną zmianę zdania, przed bardziej radykalnymi zabiegami
4. Trzeba rozpocząć terapię zaburzonego dziecka przed okresem dojrzewania, żeby potem nie trzeba było radykalnych kroków podejmować
5. Niektóre zmiany w okresie dojrzewania są nieodwracalne - chodzi o to żeby do nich nie doszło
6. Jak już wspomniałem, działanie tych środków da się odwrócić, niektórych alternatyw niestety nie (np. samobójstwa zaburzonego nastolatka)

Najlepszy jest pkt 3 haha Jeblem! "Trzeba dac dziecku czas na zastanowienie i zmiane zdania" ty wez juz lepiej nie p🤬l tych kocopolow
Zgłoś
mianas 2025-03-28, 22:36
Siriuz napisał/a:

P🤬lone lewactwo. Jest szansa, że Trump z Muskiem to główno zatrzymają. Właśnie przez takie coś Musk się zaangażował w politykę.

To nie jest dobre Rafał jak wygra zrobi wszystko dla dziewki .. Po co mu siurak ?
Zgłoś
mun66 2025-03-28, 23:03 2
Adenoid_Hynkel napisał/a:

Kiedyś też wybrali kogoś takiego jak Trzaskowski, potem biejat i teraz mają p🤬lnik. Jeszcze zatęsknicie za tym PiSem.

Nie, nie zatęsknimy za mafią PIS. Trzaskowski zmienił komuś płeć? Przypomnij mi.
Zgłoś
Sidyk 2025-03-28, 23:15
Zgłoś
Nome 2025-03-28, 23:34 1
Geraldinio napisał/a:

Taaaa już w to wierzę. Prawicowi sk🤬ieńcy mają coraz większą wyobraźnię w tworzeniu fejkniusów. To jak za komuny radio Erewan podało, że rozdają mercedesy na placu czerwonym. Z tą tylko drobną różnicą, że nie w Moskwie a w Petersburgu, nie mercedesy a rowery i nie rozdają a kradną

to jest prawda, wielokrotnie o tym czytałam, matka przeprowadziła się do Kalifornii, że móc dawać hormony dziecku, w Kalifornii jest to niestety dozwolone, dla mnie dawanie dzieciom hormonów, żeby zatrzymać dojrzewanie to są po prostu tortury, nie potrafię zrozumieć czemu to oni robią dzieciom

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Adenoid_Hynkel 2025-03-28, 23:46 3
mun66 napisał/a:

Nie, nie zatęsknimy za mafią PIS. Trzaskowski zmienił komuś płeć? Przypomnij mi.

Hostel dla pedałów lambda
Muzeum querr
Festiwal Filmowy LGBT i spektakle typu „THREESOME”
Jakieś spektakle typu "Co lesbijka ma w słoiku"dziesiątki takich
Wspieranie parad równości.
Dziesiątki innych bzdur zbokopodobnych...

Przyglądając się drodze tego "postępu" na zachodzie to, To tylko wstęp do zmieniania płci u dzieci kilkuletnich.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-03-28, 23:55
Nome napisał/a:

to jest prawda, wielokrotnie o tym czytałam, matka przeprowadziła się do Kalifornii, że móc dawać hormony dziecku, w Kalifornii jest to niestety dozwolone, dla mnie dawanie dzieciom hormonów, żeby zatrzymać dojrzewanie to są po prostu tortury, nie potrafię zrozumieć czemu to oni robią dzieciom

Abstrah🤬jąc od tematu, jeśli chodzi o prawo, to ten amerykański system bardzo mi się podoba. Każdy stan decyduje po swojemu co jest legalne, a co nie, czego uczyć w szkołach, do którego miesiąca (i czy w ogóle) legalna jest aborcja, karać śmiercią, czy dożywociem, jakie i na co wydawane podatki i tak dalej. Nie podoba ci się, przenosisz się do innego stanu. I nie jest w stanie zmienić tego nawet Trump, bo władza centralna tak daleko nie sięga.

O, jak bym chciał coś takiego w Polsce. Niech Podlasie zakazuje aborcji, a Wielkopolska legalizuje marihuanę. Każdy miałby wybór, mógłby mieszkać w systemie, który mu odpowiada. A nie, że paru dupków w Warszawie narzuca 38 milionom to samo prawo próbując zadowolić wszystkich i w końcu nikt nie jest zadowolony. Decentralizacja byłaby zajebista.

[ Dodano 2025-03-29, 00:03 ]

Muzeum querr
Przyglądając się drodze tego "postępu" na zachodzie to, To tylko wstęp do zmieniania płci u dzieci kilkuletnich.

Argument w stylu: "zapalisz marihuanę, skończysz z pokłutymi żyłami".
Albo w wersji dla ziołosceptycznych: "zaczniesz od piwa, skończysz pijąc denaturat".
Zgłoś
mun66 2025-03-29, 1:15 1

Muzeum querr

Tak, jasne, Jak zobaczysz geja to ci fiut odpadnie.
Zgłoś
rysiu85 2025-03-29, 1:30
Jest na fakenews . pl jest artykuł na temat tej sprawy i nie jest to do końca tak, jak przedstawia ojciec
Zgłoś
bleblebator1 2025-03-29, 1:37
TwójCzarnyPan napisał/a:

Aha, no to ślepo wierzę w każde twoje słowo. Bo co mi pozostało, skoro nie da się sprawdzić.

Specjalnie dla ciebie
wpolityce.pl/spoleczenstwo/654778-eksperymenty-lgbt-na-dzieciach-wywia...
web.archive.org/web/20230709223910/https://www.youtube.com/watch?v=FhIycMvV8vk

podpis użytkownika

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
worms84 2025-03-29, 1:39
Siriuz napisał/a:

Jesteś upośledzony?
Zgłoś
Totemiczny 2025-03-29, 2:41
Ale FAKEEE !!! Ludzie takie pierdoły to mentz opowiada na swoich wiecach , co za bzdura !!!
Zgłoś
FavBitch 2025-03-29, 3:10
szubiennica2 napisał/a:

Czy to jest legitna informacja? Proszę o źródła?

tutaj jest

texas-dad-fears-ex-wife-plans-to-chemically-castrate-9-year-old-son/
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie