Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu
Ojciec który przegrał z systemem i p🤬lniętą żoną
konto usunięte • 2025-03-28, 16:52
Cytat:

Mamusia powiedziała mi, że jestem dziewczynką

USA, California.
Ojciec będzie szedł do pierdla za to, że nie chce zapłacić alimentów na chemiczną i fizyczną kastrację syna ponieważ matka chce mieć córkę.

Dodałem napisy PL na samym dole.

W pewnych przypadkach uważam, że zabójstwo osoby która krzywdzi nasze dziecko jest zrozumiałe.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Siriuz 2025-03-29, 4:08
worms84 napisał/a:

Jesteś upośledzony?

Brata szukasz, że tak rozpytujesz?
Zgłoś
konto usunięte 2025-03-29, 5:22 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
DanielWOW 2025-03-29, 6:33
Jak nie umiesz tłumaczyć to tego nierób- z wklejaniem w tlaslator zawsze komedia wychodzi
Zgłoś
Qdłaty 2025-03-29, 8:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2025-03-29, 11:02
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-03-29, 14:16 1
Zgłoś
shoggoth 2025-03-29, 16:01 1
Zgłoś
Kamby 2025-03-29, 16:02 1
Zgłoś
Siriuz 2025-03-29, 16:22
shoggoth napisał/a:

Ty jesteś tak naiwny od urodzenia czy to nabyte? Twój musk zaangażował się dla kasy i wpływów. Sra na te dzieciaki jak na całą resztę.

Może zwyczajnie nie mam mentalności biedaka, który tylko o pieniądzach myśli. Pociesze cię, niektórym to przechodzi jak na ś wiat przychodzą ich własne dzieci, ale jeśli jesteś brzydki i głupi to już nie ma nadziei.
Zgłoś
Maculata 2025-03-29, 16:34
Zgłoś
shoggoth 2025-03-29, 18:39
Siriuz napisał/a:

Może zwyczajnie nie mam mentalności biedaka, który tylko o pieniądzach myśli. Pociesze cię, niektórym to przechodzi jak na ś wiat przychodzą ich własne dzieci, ale jeśli jesteś brzydki i głupi to już nie ma nadziei.

Czyli nie tylko jesteś bardziej naiwny niż 5-letnie dziecko, to jeszcze głupszy od przeciętnego lewara, skoro próbujesz polski cebulaku swoją naiwność tłumaczyć w ten sposób, że innym wmawiasz kompleksy. Jeszcze na dodatek kłamczuszek z ciebie, gdyż próbujesz udawać, że ktoś taki jak ty ma dzieci. XD Poczytaj jak ten koleś traktuje i wypowiada się na temat własnych dzieci, to MOŻE zrozumiesz, dlaczego mentalnie jesteś naiwnym dzieckiem.
Zgłoś
tomeekcz 2025-03-29, 20:13
zamiast iść do pudła za alimenty, lepiej pozbyć się żonki.
Zgłoś
Siriuz 2025-03-29, 20:23
shoggoth napisał/a:

Czyli nie tylko jesteś bardziej naiwny niż 5-letnie dziecko, to jeszcze głupszy od przeciętnego lewara, skoro próbujesz polski cebulaku swoją naiwność tłumaczyć w ten sposób, że innym wmawiasz kompleksy. Jeszcze na dodatek kłamczuszek z ciebie, gdyż próbujesz udawać, że ktoś taki jak ty ma dzieci. XD Poczytaj jak ten koleś traktuje i wypowiada się na temat własnych dzieci, to MOŻE zrozumiesz, dlaczego mentalnie jesteś naiwnym dzieckiem.

Wytrzyj mleko spod nosa dziecko
Zgłoś
Eater 2025-03-29, 21:09
@Geraldinio: weź poczytaj co to jest prawica zanim zaczniesz bredzić na forum …co za dzban
Zgłoś
eliveruss 2025-03-30, 6:50
Nie wiem, czy to legit czy fejk prawaków, ale w obu przypadkach:

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem