"k🤬a drifterzy..." powiedziała motoc🤬a (to tak jak by gówno sie śmiało z rzygów)
Tobie chyba motocyklista do wanny wchodził, że taki monotematyczny jesteś.
"k🤬a drifterzy..." powiedziała motoc🤬a (to tak jak by gówno sie śmiało z rzygów)
A ty kin jesteś? Internetowa pajacem.
Może monotematyczny ale się K🤬a nie powtarza.

Fejkiem mi to zalatuje.
Prawie jak twoja płeć.
Gówniaki rozj🤬y ojcu auto i chłopu drzewko, po to, żeby nabić wyświetleń jakiejś jutubowej motopiździe.
No k🤬a, naprawdę wyrafinowany spisek.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Może monotematyczny ale się K🤬a nie powtarza.
Kliknąłem raz wysypalo dwa razy, K🤬a pasuje za odpowiedź?
no na pewno za 5 koła... pokaż mi takie za 5 koła sprawne i w dobrym stanie to kupie kilka. Ta powypadkowa to nawet 5k nie jest warta
Frajer czy gówniak kupi "zdrową polską" za 10k a nawet i za 15, a za sprowadzoną igłę to ohoho ...gdzie nawet 1000 euro na miejscu nie kosztowała. Normalna cena między tymi co znają temat i się znają, to 5k za igłę., 3k za średniaka jak ten, a łupy idą w cenie złomu. A teraz przy co-vid to już w ogóle nie ma tematu. Znasz rynek z poziomu konsumenta, czyli nie znasz

gdzie nawet 1000 euro na miejscu nie kosztowała. Normalna cena między tymi co znają temat i się znają, to 5k za igłę.
Tacy znawcy jak ty kupią "igłę" za 5k PLN z przebiegiem poniżej 200k km i bezwypadkową. Od turasa z placu w Berlinie.
janlew to chyba konto Zarebskiego na Sadisticu.
Powiedziała p🤬da sprzed komputera...
Drugi za rozj🤬ie samochodu i drzewka.
A trzeci na przyszłość, profilaktycznie żeby więcej takie gówna im do łbów nie wpadały.
Pojęcie o driftowaniu mają ale jedynie w need for speed.