👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten Pan jest z Radomia mam jego profil ale zgaduję że nie mogę wstawić tutaj linka. Jest tam parę zdjęć i opinii z policji/sądu/lekarzy. Zainteresowani dajcie PW to powysyłam.

Jak łatwo w tych czasach na podstawie filmiku (i pewnych elementów na nim widocznych) znaleźć adres. Wpisuje w google "szewc 8a" i sprawdzam adresy, które wyskoczyły na mapach google.

kih0n napisał/a:
Prawa i tak dostanie matka, choćby ćpała, dupy dawała, chlała i biła dziecko.
Zna ktoś przypadek że to ojciec dostał prawa rodzicielskie a matce zabrano?![]()
Mam znajomego , który jest w takiej sytuacji ze udało mu się wywalczyć prawa rodzicielskie do dziecka. Ma 4 letniego syna , wydal 15 tysięcy złotych na prawników i ciągle ich spłaca. W każdym razie szacunek dla niego bo chłop tyra od rana do nocy i robi wszystko co tylko może żeby było dobrze. A takie zwyrodniałe matki powinno się łamać kończyny żeby już nigdy nie była wstanie kogokolwiek uderzyć
Niestety materiał cięty. Jeśli oryginał też, to w sądzie gówno warty...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie