👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

matke to tylko zakneblować, związać i do rzeki. Albo łopatą w łeb, przytulić i do rowu, ewentualnie spalić na stosie lub ukamieniować

Jaka tania manipulacja. Tatuś sam zadaje pytania, sam na nie odpowiada, a każdy krzyk dzieciaka interpretuje jako potwierdzenie swoich słów.

Em... Ja to miałbym problem żeby kumpla pobić a co dopiero własne dziecko.

To wszystko jest ustawione a wy łykacie to jak młode pelikany.

chory kraj ONA uderz to widocznie miała powód , facet dla klapsa to albo pedofil lub zwyrodnialec - a walcza o rownielnia to niech zapiepszaja po 12 godzin zamieńmy się jak ja chciałem było mało OK ja zajmuje się dziećmi a ona mając prace niech sie martwi jak w tym czasie zrobic zakupu odebrac dzieci i dodatkowo zarobic chociarz powinienem byc w domu bo sobie nie radzi - TYLKO samobójca wdaje sie w dyskusję z kobietą - ALE coś z tym trzeba zrobić bo MY Jesteśmy (dzieci-kobieta-pies-MY) to kur... chore
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie