Najpierw małą wyj🤬 do wody, ale obczaił go jakiś przechodzień.... To musiał jakoś wyjść z sytuacji...
Tak więc mamy "Ojca bohatera".
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Tak więc mamy "Ojca bohatera".

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Up
to nie Sosnowiec...
[ Komentarz dodany przez: Moderator: 2014-04-29, 14:52 ]
Ewidentnie masz rację, to nie może być w Sosnowcu...
W Sosnowcu nie rozmawiają po angielsku.
to nie Sosnowiec...
[ Komentarz dodany przez: Moderator: 2014-04-29, 14:52 ]
Ewidentnie masz rację, to nie może być w Sosnowcu...
W Sosnowcu nie rozmawiają po angielsku.

Czyn wielki, ale to normalny odruch ojcowski, nie bohaterstwo...jak by nie wskoczył za nią to największa p🤬da na świecie z niego...
cys23 napisał/a:
Czyn wielki, ale to normalny odruch ojcowski, nie bohaterstwo...jak by nie wskoczył za nią to największa p🤬da na świecie z niego...
Było pilnować dziecka...
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Czekajcie czekajcie. Czy oni się jarają ojcem bo uratował własne dziecko?? K🤬a, co z tym światem się dzieje złego? Rozumiem jak by ryzykował ratując kogoś obcego, ale k🤬a, uratować własne dziecko to coś oczywistego. Nie nadążam za tym światem
podpis użytkownika
Tolerancja jest domeną ludzi słabych
pamięta ktoś ten artykuł z holandii gdzie Polacy ratowali jakieś dzieciaki z płonącego domu, tam ojciec tylko stał i się patrzał ale był czarny co wiele wyjaśnia ;D

No k🤬a, c🤬jowo pilnował, to powinni go za to zj🤬, a nie że łaskawie naprawił to, co sp🤬olił.

ehhhh.... wiecie czym rosnie sie martwy płód od parówki? na widok parowki mi nie staje, dziekuje i dobranoc
rozni
rozni