W 2009 roku Evan dostał zwykły plastikowy samochodzik na święta. Minęły 3 lata i postanowili "trochę" go polepszyć. Na filmiku macie efekt "przed i po" : )
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
W 2009 roku Evan dostał zwykły plastikowy samochodzik na święta. Minęły 3 lata i postanowili "trochę" go polepszyć. Na filmiku macie efekt "przed i po" : )
Jak dorośnie będzie się mógł pochwalić swoim pierwszym samochodem w tak młodym wieku.
przypomniał mi się mój moskwicz od dziadka
to nie ten na zdj. ale identyko...brawo dla ojca tego małego
to nie ten na zdj. ale identyko...brawo dla ojca tego małego
kpaxian napisał/a:
A jak będzie miał 16 lat to trafi na harda
Obrazek
Wątpię skoro od małego już zaczynał jeździć to jest bardzo małe prawdopodobieństwo, że zobaczymy go na hardzie.
mhm a moj kuzyn tez ma 5lat i pracuje w CERNIE serio wcale go do fotek nie podstawilem
maly ledwo ogarnia jazde po prostej a wy w to wierzycie i takie gowno na glowna wstawiacie.....
maly ledwo ogarnia jazde po prostej a wy w to wierzycie i takie gowno na glowna wstawiacie.....
No a za kolejne 3 lata pod.......oli ojcu z garażu i skosi ludzi na chodniku.będziemy mieć kolejny materiał na harda ....szerokości życzę ..
jak tak na niego patrzę to mi się Toon Car przypomina. pamięta to ktoś?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie