Skąd wiadomo ze to ojciec ? wygląda mi na sprzedawcę, nie poszedł za mamusią którą ktoś już napompował, wydaje mi sie ze to c🤬cka mamusia i c🤬te dziecko które wkórwiło aryjskiego sprzedawcę

a może oni się bawili w berka? tylko ojciec miał większego skilla...
podpis użytkownika
raz, dwa, trzy - Baba Jägermeister patrzy.
Tak bardzo chciałbym przy tym być...
podpis użytkownika
Artysta Sadysta
^ ja też. Mam lepszą rozdzielczość kamerki i umiem uchwycić dramaturgię zdarzeń
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
No cóż, jak bym przy tym był, pedał zbierał by zęby. Nie interesowałoby mnie czy to ojciec czy nie i co dzieciak zrobił. Gówniarzom daje się w tyłek, a nie nokautuje szczałem w twarz.
toofast2watch napisał/a:
Tak bardzo chciałbym przy tym być...
janlew napisał/a:
No cóż, jak bym przy tym był, pedał zbierał by zęby. ........
Tak bardzo c🤬ja byście zrobili.
Dobrze małemu gnojowi , nie będzie biegał jak poj🤬y po sklepie i wk🤬iał .
No dobra jak już się skończyliśmy napinać i rozczulać to mam jedno pytanie:
Jaka jest szansa na to, żeby dzieciak ponownie robił burdel i spazmy w sklepie? Dla niektórych lekcje niestety muszą być dosadne...
Jaka jest szansa na to, żeby dzieciak ponownie robił burdel i spazmy w sklepie? Dla niektórych lekcje niestety muszą być dosadne...
@Cyrk
Prawdopodobnie zerowa. Za to z każdą taką akcją młody będzie coraz bardziej agresywny w stosunku do innych. Pewnej nocy chwyci nóż i poderżnie tatuśkowi gardło, zadźga matkę i powiesi się na końcu. Następnego dnia każdy będzie się zastanawiać jak do tego doszło przecież to była taka fajna rodzinka.
Prawdopodobnie zerowa. Za to z każdą taką akcją młody będzie coraz bardziej agresywny w stosunku do innych. Pewnej nocy chwyci nóż i poderżnie tatuśkowi gardło, zadźga matkę i powiesi się na końcu. Następnego dnia każdy będzie się zastanawiać jak do tego doszło przecież to była taka fajna rodzinka.
@zakmen
Taa... a potem autobus się zatrzyma , kierowca wysiądzie i zacznie klaskać.
Taa... a potem autobus się zatrzyma , kierowca wysiądzie i zacznie klaskać.
@LaChupacabra
To niezłym pedałem bez jaj musisz być, żeby tak swoją miarą mierzyć. Podciągnij rurki, ogarnij p🤬dę i wyp🤬alaj
To niezłym pedałem bez jaj musisz być, żeby tak swoją miarą mierzyć. Podciągnij rurki, ogarnij p🤬dę i wyp🤬alaj

podpis użytkownika
Artysta Sadysta