Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
xxstachu 2025-03-09, 15:44
Teraz dopiero będzie miał przej🤬e
Zgłoś
Ferra 2025-03-09, 16:04
Wniosek z tego taki że należy nosić pasek w spodniach.

I przyjść z ekipą.
Zgłoś
elim 2025-03-09, 16:07 3
ewentualnie mógł tak to załatwić:

Zgłoś
MarS_80 2025-03-09, 16:56
Oczywiście czarna małpa musiała pokazać jakie ma pomysły rodem z cyrku, wychowanek niewolników próbuje się dowartościować....
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-09, 17:50
zn506 napisał/a:

Daleko mu do postępowych, nowoczesnych uśmiechniętych lewaków

No niby nie murzyny, a i tak jest zwierzyniec!
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-09, 18:13 1
Tatusiek powinien bardziej uważać wchodząc na wybieg dla małp. Niech się cieszy, że nie obrzuciły go gównami tylko jednej spodobały się jego spodnie
Zgłoś
smc 2025-03-09, 19:37 1
Kiedyś, w latach 80-tych, jednego z naszych kolegów zaczepiał jakiś cwaniak.
Wpadliśmy do knajpy, gdzie siedział że swoimi kolegami, byliśmy w 20-stu dzieciaków i tak wp🤬liliy mu, że żaden z jego kompanów nawet nie wstał od stolika.

Do dziś wspominam ten widok, hak gość leży zakrwawiony na podłodze, a gromada 12-15 latków skacze mu po głowie.
Mam nadzieję, że przeżył, ale już więcej go nie widziałem.
Zgłoś
gdfgdf 2025-03-09, 20:15
joti napisał/a:

Właśnie tacy jak ten agresor klapkowo-piwny wybrali Trumpa.
Gdyby żył w Polsce głosowałby na Konfę.

To jest taki typowy redneck
Zgłoś
patmon 2025-03-09, 22:36 1
smc napisał/a:

Kiedyś, w latach 80-tych, jednego z naszych kolegów zaczepiał jakiś cwaniak.
Wpadliśmy do knajpy, gdzie siedział że swoimi kolegami, byliśmy w 20-stu dzieciaków i tak wp🤬liliy mu, że żaden z jego kompanów nawet nie wstał od stolika.
Do dziś wspominam ten widok, hak gość leży zakrwawiony na podłodze, a gromada 12-15 latków skacze mu po głowie.
Mam nadzieję, że przeżył, ale już więcej go nie widziałem.

🍻 To dobre były lata i zostały fajne wspomnienia. Nieco wcześniej, bo z końcem lat sześćdziesiątych, mięliśmy po 14 może 15 lat, ósma klasa podstawówki, zebraliśmy się w prawie dziesięciu i zawarliśmy przysięgę, że nie uciekamy tylko go walimy na glebę i po mordzie trzeba lać luja, który był starszy od nas, większy, taki przerost co w podstawówce kiblował lata i straszył, bił, kanapki kradł, podobnież w tornister komuś nasrał, innemu dzieciakowi książki i zeszyty do kontenera na śmieci wrzucił, kurtkę komuś ukradł, no lump straszny w szkole stare belfry jeszcze dawali sobie radę, młodsi nauczyciele nie radzili sobie z nim, ale nas dzieciaków to zastraszał na okrągło. No i nadszedł ten dzień kiedy przyszedł pod szkołę po zajęciach zaczepiać nas dzieciaków, a my do niego jak wataha dzikich psów, dostał takie wp🤬l, że nie wiedział co się stało i jak to się stało, kopali go w dupę i kamieniami za nim rzucali, uciekał. Z równoległych klas przychodzili pytać, bo niedowierzali, później okazało się, że jeszcze paru innych chłopaków w kilku biegało za nim i go też tłukło. Myśmy trzymali się razem kiedy szliśmy do szkoły i po szkole, czasami widzieliśmy go z daleka, widział nas, patrzył. Pamiętam jak na miękkich nogach sam gdzieś się przemieszczałem, bo zawsze była ta myśl, że Zbychu zaraz wyskoczy zza rogu 🤣 na samą myśl gacie były do przebrania.
Marnie skończył chopaczyna, bo to szkoły żadnej nie zrobił, zawodu nie miał, do wojska też się nie nadawał, parę lat gdzieś w pierdlu siedział i podobnież zapił się na śmierć na melinie wśród swoich.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-03-10, 13:29
youtu.be/GyqYXM_n6Uw?t=2364

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
janiestad666 2025-03-10, 20:50
Jego ojciec ciota pewnie sama byla gnebiona i teraz na bachorach sie wyzywa, synus taki sam genow nie oszukasz. Zamiast jemu ojcu najeebac to dzieciora straszy xD
A z drugiej strony szkoda ze dzieciorow nie mozna nap🤬lac powinni ich tylko ojcowie chronic nie prawo. Kiedys 12-14 latkowie byli wysylani na wojnyn uczyc sie jak byc oficerem. Aleksander wielki w wieku 16 lat juz byl znany na calym swiecie kozakiem i to bez internetu. Jeszcze tak niedawno nauczyciele mogli male kuurwy nap🤬lac linijka po palcach i spoleczenstwo bylo znacznie zdrowsze. A dzisiaj zajebiesz 17,5 latkowi liscia wychowawczego i na 5 lat do pierrdla xD
Zgłoś