Ojciec staje w obronie swojego syna nękanego przez szkolnego huligana, jednak ta lekcja pokory mogła nie nauczyć tegoż pokory
podpis użytkownika
Kupujcie Premium i wspierajcie sadola
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I tym samym ojciec załatwił, że sam stał sie memem a dziaciaka będą jeszcze bardziej nękali.
Małe dzieciaki skasowały grubasa a młody prawdopodobnie będzie miał bardziej przesrane...
Generalnie gruby głupek powinien nauczyć syna jak rozwiązać sytuację, a nie wp🤬lać się. To już absolutna ostateczność. Patrząc po ryju można tylko przypuszczać, jak wielkim kretynem jest ten jego synalek.
Akcja nigleta na końcu najlepsza
żmij
2025-03-09, 13:05
Antoni79 napisał/a:
Generalnie gruby głupek powinien nauczyć syna jak rozwiązać sytuację, a nie wp🤬lać się. To już absolutna ostateczność. Patrząc po ryju można tylko przypuszczać, jak wielkim kretynem jest ten jego synalek.
Wygląda jak Kadyrow...
Ździebko obleśny ten tatko... chlopak ma przegrane 😔
joti
2025-03-09, 13:29
Właśnie tacy jak ten agresor klapkowo-piwny wybrali Trumpa.
Gdyby żył w Polsce głosowałby na Konfę.
joti napisał/a:
Gdyby żył w Polsce głosowałby na Konfę.
Daleko mu do postępowych, nowoczesnych uśmiechniętych lewaków
joti
2025-03-09, 13:45
zn506 napisał/a:
O, ktoś zrobił mi zdjęcie.
zn506 napisał/a:
W tej twojej menażerii zabrakło tego typa
kolosasz napisał/a:
W tej twojej menażerii zabrakło tego typa
Ten typek ma więcej w głowie sądząc po jego wypowiedziach niż ty jesteś stanie sobie wyobrazić w tym swoim orzeszku
elim
2025-03-09, 15:06
Kiedyś jak chodziłem do podstawówki (to było bardzo dawno temu, nawet jeszcze gimnazjów nie było) będąc w którejś ze starszych klas miałem sytuację gdzie moja kuzynka która była w pierwszej klasie zaczęła być prześladowana przez jakiegoś chłopaka z jej klasy, wziąłem go na stronę tak jak ten koleś z filmiku ale to nic nie dało, tak jak wcześniej dokuczał on mojej kuzynce. No więc poszedłem do jej wychowawczyni i powiedziałem jak wygląda sytuacja i o dziwo to zadziałało, przestał ją prześladować, ale to były czasy gdzie uczeń nie mógł wychodzić na głowę nauczycielowi.