I tym samym ojciec załatwił, że sam stał sie memem a dziaciaka będą jeszcze bardziej nękali.
Małe dzieciaki skasowały grubasa a młody prawdopodobnie będzie miał bardziej przesrane...
Generalnie gruby głupek powinien nauczyć syna jak rozwiązać sytuację, a nie wp🤬lać się. To już absolutna ostateczność. Patrząc po ryju można tylko przypuszczać, jak wielkim kretynem jest ten jego synalek.
Akcja nigleta na końcu najlepsza
Ździebko obleśny ten tatko... chlopak ma przegrane 😔
joti
2025-03-09, 13:29
Właśnie tacy jak ten agresor klapkowo-piwny wybrali Trumpa.
Gdyby żył w Polsce głosowałby na Konfę.
joti napisał/a:
Gdyby żył w Polsce głosowałby na Konfę.
Daleko mu do postępowych, nowoczesnych uśmiechniętych lewaków
joti
2025-03-09, 13:45
zn506 napisał/a:
O, ktoś zrobił mi zdjęcie.
zn506 napisał/a:
W tej twojej menażerii zabrakło tego typa
kolosasz napisał/a:
W tej twojej menażerii zabrakło tego typa
Ten typek ma więcej w głowie sądząc po jego wypowiedziach niż ty jesteś stanie sobie wyobrazić w tym swoim orzeszku
elim
2025-03-09, 15:06
Kiedyś jak chodziłem do podstawówki (to było bardzo dawno temu, nawet jeszcze gimnazjów nie było) będąc w którejś ze starszych klas miałem sytuację gdzie moja kuzynka która była w pierwszej klasie zaczęła być prześladowana przez jakiegoś chłopaka z jej klasy, wziąłem go na stronę tak jak ten koleś z filmiku ale to nic nie dało, tak jak wcześniej dokuczał on mojej kuzynce. No więc poszedłem do jej wychowawczyni i powiedziałem jak wygląda sytuacja i o dziwo to zadziałało, przestał ją prześladować, ale to były czasy gdzie uczeń nie mógł wychodzić na głowę nauczycielowi.