Ojciec rąbał z synem drewno, aż nagle siekiera wysunęła się z trzonka i rozkwasiła synkowi głowę. Ojciec w szoku patrzył przez chwilę na tą scenę i czuł wyrzuty sumienia, ze dzieciak miał jeszcze cale życie przed sobą, a on mu to odebrał w jednym momencie. Ale po chwil doszedł do siebie, machnął ręką i stwierdził: -i tak byleś rudy.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
piwo za zabicie rudego ale kawał c🤬jowy..
Uratował go przed byciem rudym, gdyby żył to byłby mu wdzięczny
po prababce, według prawa Mendla
Życzyć komuś śmierci tylko dlatego, że jest rudy? Lepiej torturować!
konto usunięte
2012-10-19, 23:08
Ojciec rąbał z synem drewno, aż nagle siekiera wysunęła się z trzonka i rozkwasiła synkowi głowę. Ojciec w szoku patrzył przez chwilę na tą scenę i czuł wyrzuty sumienia, ze dzieciak miał jeszcze cale życie przed sobą, a on mu to odebrał w jednym momencie. Ale po chwil doszedł do siebie, machnął ręką i stwierdził: -i tak byleś BongManem.
konto usunięte
2012-10-19, 23:09
@up
Ale z Ciebie jajcasz.
konto usunięte
2012-10-20, 0:55
a co matke Ci zr🤬al ze sie tak napinasz ?
Ja p🤬lę, znowu ten debilny, bezmyślny hejt na rudych. Polacy, k🤬a, co z wami? Nie jestem ruda, nie mam żadnej rudej osoby w rodzinie, ale nie sieję takiej bezmózgiej nienawiści. Chciałabym wiedzieć, czy wśród tych wszystkich hejterów jest choć jeden warchoł, któremu rudy poczynił jakąś krzywdę.