Dupaapud napisał/a:
Ja przyjąłem szczepionkę dwa dni temu. Jestem pracownikiem służby zdrowia. Efektów ubocznych nie widzę. A otrzymałem dokument, który w 2021 zapewni prawa obywatelskie. Certyfikat szczepienia. Motłoch, który nie rusza się dalej niż na granicę gminy nie potrzebuje tego. Ale jak ktoś często musi latać za granicę już tak. Tydzień temu zmarł mój ojciec. Covid też wydawał mu się zwykłą grypą. Łaził z objawami i zarażał innych. Gości przyjmował w domu nawet. Debile niech się zarażają i czytają statystyki, których nie rozumieją. Zgony wśród młodych są rzadkie, ale powikłania bardzo częste. Wszyscy, którzy przeszli Covid mają jakieś powikłania. Jednemu został kaszel, innemu szumy w uszach, inny sie nie może skoncentrować a koleżanka nie może zasnąć. Polecam na prawdę trzymać się z dala od tej choroby.
Również Polecam prawdę, ale dla ludzi myślących. I żeby było jasne nie twierdzę, że nie ma Covida tylko, że sporo ludzi ma powikłania pogrypowe i osobiście znam gościa, któremu padły nerki i do tej pory ma dializy. Jest w kolejce na przeszczep więc nie umniejszaj innym chorobom powikłań które są takie SAME jak w przypadku Covida.
Jak nie wiesz o co chodzi:
stolikwolnosci.pl/wywiad-z-prof-romanem-zielinskim/
Tyle w temacie.