Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:06
Dziwne, ze tak bezpiecznych szczepien nie zaczynaja od dzieci w przedszkolach...Przeciez od poczatku mowili, ze dzieci sa najgorszymi roznosicielami, bo przechodza chorobe bezobjawowo i zarazaja!

W ogole, co to za lockdowny na calym swiecie, jezeli nie zamykaja komunikacji publicznej??? Smiech na sali! Nie dajcie sie robic jak stado szympansow. Jak najdalej od szczepionek!

I wspomnicie moje slowa. Juz niebawem beda wiadomosci, ze 70 % sie zaszczepilo, reszta czeka ze lzami w oczach na swoja kolej! Potem, ze 80, potem, ze 90%...C🤬JA!!!
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
banerr 2020-12-30, 21:21 38
Nie zesraj się.
Zgłoś
kretowicz14 2020-12-30, 21:22 47
Kolejny antyszczepinkowiec i płaskoziemiec. Widać ten dziadek to okaz zdrowia i młody chłopak, bardzo silny itd. Takie gówno z palca to idź na jakieś kw***ki wrzucać. Bo nawet w tytule bali się o pozwy by napisać że zmarł od szczepionki - bo widać od niej nie umarł.
To teraz obarczaj wszystkie zgony na świecie szczepionką...
Zgłoś
xXx5226 2020-12-30, 21:27 83
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bourbonable 2020-12-30, 21:28 38
kretowicz14 napisał/a:

Kolejny antyszczepinkowiec i płaskoziemiec. Widać ten dziadek to okaz zdrowia i młody chłopak, bardzo silny itd. Takie gówno z palca to idź na jakieś kw***ki wrzucać. Bo nawet w tytule bali się o pozwy by napisać że zmarł od szczepionki - bo widać od niej nie umarł.
To teraz obarczaj wszystkie zgony na świecie szczepionką...

Zacytuje kolegę z pierwszego posta : "nie zesraj się" .
Zgłoś
Znawca_Cipek 2020-12-30, 21:29 36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Flodzia 2020-12-30, 21:38 46
Masz:

powinno starczyć dla ciebie i całej twojej rodziny.

Gdyby umarł 25 l zdrowy człowiek po podaniu szczepionki to można szukać sensacji ale umarł 85l schorowany dziadek w wyniku zatrzymania krążenia.

Gdyby zgiął w wypadku komunikacyjnym godzinę po podaniu szczepionki to foliarze również zacieraliby ręce szukając sensacji.
Zgłoś
Czerstwy 2020-12-30, 21:42 6
Zgłoś
Hollow_Man 2020-12-30, 21:51 19
I pamiętajmy o jednym ta nie dokońca sprawdzona i przebadana szczepionka ma aż 95% skuteczności tak moi drodzy według producenta 95% cuda.

Mam nadzieję że teraz jak ktoś umrze to wszystko będą przypisywać szczepionce tak jak teraz każdy zgon przypisywali covidowi.
Zgłoś
Znawca_Cipek 2020-12-30, 21:55 5
Hollow_Man napisał/a:

I pamiętajmy o jednym ta nie dokońca sprawdzona i przebadana szczepionka ma aż 95% skuteczności tak moi drodzy według producenta 95% cuda.
Mam nadzieję że teraz jak ktoś umrze to wszystko będą przypisywać szczepionce tak jak teraz każdy zgon przypisywali covidowi.

Piwo ode mnie masz, ale nadziei nie miej.

I podyskutujmy sobie, bo zaraz ktos dobrze zaplaci, zeby temat trafil do sucharow
Zgłoś
konto usunięte 2020-12-30, 21:57 2
Szczepionka przeciw broni biologicznej wymierzonej w Chiny, a to dobre
Zgłoś
McQurwa 2020-12-30, 21:58 7
To jest jeszcze lepsze:
wiadomosci.onet.pl/swiat/koronawirus-zakazil-sie-covid-19-po-zaszczepi...

Zgłoś
outsidethebox86 2020-12-30, 21:59 8
Szczepionka na covida bardziej niebezpieczna niz sam covid haha
Zgłoś
Znawca_Cipek 2020-12-30, 22:00 1
Zgłoś
bodzionek 2020-12-30, 22:02 20

To osoby starsze są najbardziej zagrożone a nie gówniaki, które często przechodzą chorobę bez objawów i bez powikłań. Dlatego szczepienie osób starszych ma więcej sensu niż szczepienie gówniaków w przedszkolach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem