Takie zdanie na temat Pudziana, ma jego były trener
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hehe Najman sie cieszy bo wreszcie z niego zeszli
konto usunięte
2012-10-23, 13:48
Jedną literę ci w temacie zjadło.
Śmieją się z Pudziana bo zazdroszczą mu osiągnięć, tercet nieudaczników za barem i tyle co potrafią to obrzucić błotem. Jakby tam Mariusz wpadł to troje by mieli mokro w gaciach (Najman coś o tym wie).
konto usunięte
2012-10-23, 13:55
Co to za program?
konto usunięte
2012-10-23, 13:56
konto usunięte
2012-10-23, 14:17
Najman jak zwykle zachował klasę, a prowadzący i Okiński to dno. Zachowują się jak dzieci.
Że nikt nie zwrócił uwagi na logo, to aż dziwne
konto usunięte
2012-10-23, 14:35
Okiński leci na spontanie. Wszystko wymyślał, bo widać, jak się podnieca każdą swoją wypowiedzią.
A ten przygłup Najman liże mu dupsko, aż mnie mdli... Dobrali się, nie ma co
konto usunięte
2012-10-23, 14:48
Prawdę mówi i wielkie halo, napewno naturalnie zbudował swoje mięśnie pudzian prosze was, był na cylku i mają z niego polewę - po prostu straszne.
konto usunięte
2012-10-23, 15:25
To nie jest kwestia tego CZY bierze, bo trzeba być chyba niedorozwiniętym, żeby wierzyć, że można dojść do takiej masy i siły bez, chodzi o to ile. Przekraczanie naturalnych granic hormonów kilkadziesiąt razy jest dość niebezpieczne i promowanie tego prowadzi do tego, że na siłowniach bez koksu można wpaść w kompleksy jak ma się słabą psychikę. A pudzian jest chodzącą reklamą.
konto usunięte
2012-10-23, 16:04
Okiński jest wart Najmana a Najman Jego. Dobrali się najlepiej.
konto usunięte
2012-10-23, 16:24
Najman należy do takich ludzi, których sam wyraz twarzy mnie irytuje. Fuck, nawet kształt jego nosa mnie irytuje!
konto usunięte
2012-10-23, 16:35
3 twardzieli obrabia tyłek innemu twardzielowi

Panowie, zachowujecie się jak panienki, to nie przystoi twardzielowi. Twardziel, maczomen mówi drugiemu co mu leży na sercu i co najwyżej dadzą sobie po ryju, a nie hihihi hahaha bo on koksuje, a ja tylko marvita piję.

Najman przynajmniej się pośmiał, tak mało szczęścia ma chłop w życiu