Takie zdanie na temat Pudziana, ma jego były trener
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-10-23, 11:19
konto usunięte
2012-10-23, 11:32
O ile irytuje mnie to modne nabijanie sie z najmana to tu sie zachowal jak z🤬b. Chichra sie jak panienka bo chwilowo maja brechty z kogos innego niz on.
JA lubię łapać i rzucać.łapać i rzucać
konto usunięte
2012-10-23, 11:47
Okiński jest wart Najmana a Najman Jego. Dobrali się najlepiej.
pucuje przy najmanie

Ale nie powiecie ,że czasem śmiesznie mówił

Teraz na pewno pudzian by bo zmiażdżył jak chciał
Niech się chichrają w jakiejś spelunie za plecami tylko, że Pudzian zdobył wszystko w swojej dziedzinie nigdy nie robiąc z siebie idioty w przeciwieństwie do tej dwójki
konto usunięte
2012-10-23, 11:52
ale co i kogo chcesz trenowac pajacu jak ty nie masz zadnego pojecia o trenowaniu zostancie para z Najmanem bo do tego sie nadajecie
Hm. Metallica tak cieńko przędzie, że Hetfield programy dla wp czy czegoś tam nagrywa? oO I czemu najman ciągle jest w tym programie? Jedy na knajpa w której z niego się nie śmieją?
M.N - "ja nic nie mówię, bo ze mną wygrał"
to ja się pytam kto z nim nie wygrał
konto usunięte
2012-10-23, 12:50
Trochę tak bez klasy mówić w taki sposób o dawnym koledze.
konto usunięte
2012-10-23, 13:16
Okniński kojarzy mi sie z Anusiakiem