Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Oklaski w samolocie
szoszana • 2013-01-31, 17:52
Kilka dni temu leciałam do UK samolotem lini Ryanair. Jak to tradycja głosi przy lądowaniu polacy zaczęli bić brawo. Dwóch typków siedzących za mną zaczęli rozmowę:

-K🤬a,znowu klaszczą. Polacy zawsze k🤬a ZAWSZE muszą narobić wiochy...
-Nie zawsze. W Smoleńsku nie klaskali.

Własne więc nie było. Pierwszy temat-nie bijcie.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moby_Dick 2013-01-31, 18:19 66
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 18:27 4
Ludzie klaszczą bo udało się dolecieć. Leciałem z Edynburga do Amsterdamu, ludzie klaskali nie będąc Polakami
Zgłoś
kaiel 2013-01-31, 19:38 4
klaskać trzeba umieć
Zgłoś
MIhau_ 2013-01-31, 20:04 4
To tak jakbys kierwocy autobusu klaskal, bo udalo mu sie bez wypadku dowieźć Cię na przystanek. Nonsens. Klaskac to mozna jak pilot wyladuje bez podwozia, czy na jednym silniku.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 20:06 20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 20:09 4
MIhau_ napisał/a:

To tak jakbys kierwocy autobusu klaskal, bo udalo mu sie bez wypadku dowieźć Cię na przystanek. Nonsens. Klaskac to mozna jak pilot wyladuje bez podwozia, czy na jednym silniku.

W dupie byłeś i gówno widziałeś.
Zgłoś
Stefan_Sigal 2013-01-31, 20:09 1
sucho aż mi ryby w akwarium pozdychały
Zgłoś
WujaszekStalin 2013-01-31, 20:11 10
szoszana napisał/a:

Pierwszy temat-nie bijcie.

Mam nadzieje że zarazem ostatni.
Zgłoś
kmtoe 2013-01-31, 20:19 5
Za Polaków z małej litery nie ma piwa! Tylko jak się mówi o niemcach i ruskach pisze się z małej!
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 20:23
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 20:27
"A potem wszyscy bili brawo" nabiera sensu
Zgłoś
Trimix 2013-01-31, 20:39 2
Zgłoś
MIhau_ 2013-01-31, 20:45 1
Kryn3k napisał/a:

W dupie byłeś i gówno widziałeś.

Madra riposta. Latalem do wielu krajow, nie tylko w UE i jakos ZAZWYCZAJ to tylko "Polaki biedaki cebulaki", ktorzy pierwszy raz do samolotu wsiedli, klaszcza po wyladowaniu. Wyjdz z domu, pozwiedzaj swiat a potem pisz swoje madrosci.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 20:46
Klaskanie jest typowym podziękowaniem dla pilota za udany lot, ale raz jak leciałem Ryanem z Edynburga do Wrocka to po lądowaniu nie klaskali - widac było, że pasażerowie to Polacy na dorobku i takich lotów odbyli setki

@kmtoe gówno wiesz gimbusie! Z małej piszemy o niemczech i hameryce. Rosja zawsze z dużej w podziękowaniu za 99,9% treści które są na sadolu

BTW: dobrze, że kierowca autobusu i motorniczy tym razem nie klaskali
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem