Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No k🤬a zacne. Jaki kraj takie flashmoby. Gościu ma takie parcie na szkło, że zamiast pokazywać zakłopotanie czy zażenowanie wkręconych to wiecznie swój ryj wsadza. Kolejny lider jakiejś zasranej partii politycznej bo jakoś tych cymbałów, co mu tworzą sztuczne tłumy musiał zwabić.
Z tego co wiem to byli jego widzowie. A co do polskich pranków to są słabe w porównaniu do zagranicznych ale co nasze to nasze

Wydaje mi się że naprawdę musi być kurewskie bezrobocie w Polsce skoro młodzi ludzie zamiast iść do pracy albo zrobić cokowliek pożytecznego to kręcą takie żenujące zj🤬e pseudośmieszne nibypozytywne pożałowania godne filmiki. K🤬a widać że sami czują że jest to suche no ale nie mają nic mądrzejszego do roboty. Poza tym chyba myślą że to "epickie", "mega", "legendarne", itp . I tu słowa prawdy - nie, nie jest to fajne ani śmieszne.
Słuchaj p🤬lisz głupoty. Ravgor pracuje i bardzo mnie wk🤬ia jak ktoś pisze o cipie a w niej nie był

k🤬a sadistic sie powinien nazywać complainistic, bo co jakiś polaczyna wpadnie na jakis pomysł nie ważne czy pozytywny czy nie to każdy i tak znajdzie dziure w całym, że to, że tamto, że c🤬j wam w dupe. Mi sie podobała inicjatywa, dziekuje dobranoc.
Dokładnie, do p🤬lenia smutów w komentarzach to jest pół polski, doj🤬 się do jakiegoś gościa, że zamiast zrobić coś dla kraju to filmiki nagrywa a sami przez całe życie c🤬ja zrobili, ja p🤬le gdzie ja mieszkam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie