podobno potrafi wskoczyć do paczki przed i się szczelnie okleić
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
chinczycy, filipinczycy, indonezyjczycy, witnamczycy, to najwieksi idioci jakich spotykalem gdziekolwiek na swiecie. Zero pomyslunku, nie nadaja sie do nieczego innego jak wlasnie stanac w miejscu i okleic paczke.
Z azjatow zawsze respektuje jedynie japonczykow i koreanczykow. Wiekszosc z nich dobrze wyksztalcona, inteligentna, maja wlasne zdanie na kazdy temat i sa otwarci na zdanie innych.
Z azjatow zawsze respektuje jedynie japonczykow i koreanczykow. Wiekszosc z nich dobrze wyksztalcona, inteligentna, maja wlasne zdanie na kazdy temat i sa otwarci na zdanie innych.
fortunately napisał/a:
chinczycy, filipinczycy, indonezyjczycy, witnamczycy, to najwieksi idioci jakich spotykalem gdziekolwiek na swiecie. Zero pomyslunku, nie nadaja sie do nieczego innego jak wlasnie stanac w miejscu i okleic paczke.
Zgadzam się z Tobą w 100%.
Byłem na Filipinach i Malezji ok 2 tygodnie. Widziałem duże, cywilizowane miasta (tu ludzie żyją podobnie jak w europie, tyllko jeżdżą pod prąd
Nawet dziurawą łódkę nie kleją, tylko płynąc wylewają z niej wodę.
fortunately napisał/a:
chinczycy, filipinczycy, indonezyjczycy, witnamczycy, to najwieksi idioci jakich spotykalem gdziekolwiek ...
Odnośnie "głupoty" chińczyków:
wolna-polska.pl/wiadomosci/antropologia-rasowa-2013-04
Zobacz mapkę "rasowy rozkład inteligencji"
nie dam sobie wmowic, ze chinczyce sa inteligentni, jakbym musial jakiegos wpuscic do odmu to bym mu pokazla gdzie jest kibel i jak sie z niego korzysta, bo balbym sie, ze mi sie wysra gdzies w kacie, albo cos, mowie calkowicie serio.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie