Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:42
Quassar 2025-10-18, 14:35 2
śmieć zrodzony przez śmieci odnaleziony w śmieciach xD
Zgłoś
majeńka 2025-10-18, 15:50 3
JoSeed napisał/a:

Matczysko to typowa madka, influencerka czy tam inna bezrobotna. Fejs i insta zalane jej wypocinami... dla nas i lekarzy bezczelni, aroganccy - głównie kobita. Chlop pod jej pantoflem.
I co... okazało się, że mieszkali w Dąbrowie Górniczej, do Łodzi przyjechali tylko na zakupy i tak o wpadli na pomysł, że wrzucą gnojka do okna...
Policja, pomoc społeczna, przedstawiciel sądu byli w oddziale, pytali, jak te cymbały się dzieckiem opiekują. Wszyscy zeznawalismy, że matka jest zainteresowana tylko swoją komórką, robieniem zdjec, że nie siedzą przy maluchu, nie opiekują się nim, nie bawią. Jak już są to na 10 minut, potem wychodzą....
Wszyscy mieli wyebane na nasze zdanie. Dziecko wróciło do tych patusów... bylo nam bardzo przykro, bo chlopczyk fajny, radosny, bawiłyśmy się z nim, a u nich - moim zdaniem - bedzie zaniedbywany...
P.S.
Po czasie madka wstawiła zdjęcie, że spodziewa się drugiego dziecka...

Miała istotny powód żeby wziąść go z powrotem. Nawet osiemset powodów.
Zgłoś
subik 2025-10-18, 15:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
JoSeed 2025-10-18, 17:01
subik napisał/a:

Przeciez to nie w Polsce masakra myslisz coś, do kogo piszesz?

A uważasz, że w PL jest inaczej?
Zgłoś
Genius510 2025-10-18, 17:45
Od kiedy kacapy się takimi rzeczami przejmują...
Zgłoś
Baronessa 2025-10-18, 17:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
DonaldDown76 2025-10-18, 18:05
Zgłoś
pazuzu 2025-10-18, 18:32
I w czym problem, nie zabiła tylko zostawila żeby ktoś znalazł, nie chiala dzieciaka i tyle po co miała się męczyć.
Zgłoś
smutnaania 2025-10-18, 18:44 1
ze swoim niechcianym chciałam podobnie zrobić, urodzić i oddać, bo nie chciałam robić aborcji, ale i tak miałam zagrożoną ciążę i musiałam mieć w 5 miesiącu usunięte
Zgłoś
roughfuck 2025-10-18, 18:56
JoSeed napisał/a:

Nie wiem, jak jest w tym zyebanym kraju, pewnie okien życia nie ma...
Ale uważam, że jeśli nie chciala? nie mogła? opiekować się dzieckiem, dobrze, że je zostawiła w miejscu widocznym i uczęszczanym.
Nie mam natomiast żadnego usprawiedliwienia dla qrw, które mordują dzieci.
Powiem Wam, jako ciekawostkę:
Trafił do mnie 9mczny Chłopczyk, z okna życia. Juz fakt, że taki stary wzbudzal kontrowersje...
Oczywiscie, badania, oględziny - wszystko ok, zdrowy
I cyk, następnego dnia zjawiają się kochający rodzice...
Dwa młode głąby, ok 30stki. Że chcą go odebrać, wypisać na żądanie i wgl o co nam chodzi.
Oczywiscie machina sądowo-policyjna juz byla w toku.
Matczysko to typowa madka, influencerka czy tam inna bezrobotna. Fejs i insta zalane jej wypocinami... dla nas i lekarzy bezczelni, aroganccy - głównie kobita. Chlop pod jej pantoflem.
I co... okazało się, że mieszkali w Dąbrowie Górniczej, do Łodzi przyjechali tylko na zakupy i tak o wpadli na pomysł, że wrzucą gnojka do okna...
Policja, pomoc społeczna, przedstawiciel sądu byli w oddziale, pytali, jak te cymbały się dzieckiem opiekują. Wszyscy zeznawalismy, że matka jest zainteresowana tylko swoją komórką, robieniem zdjec, że nie siedzą przy maluchu, nie opiekują się nim, nie bawią. Jak już są to na 10 minut, potem wychodzą....
Wszyscy mieli wyebane na nasze zdanie. Dziecko wróciło do tych patusów... bylo nam bardzo przykro, bo chlopczyk fajny, radosny, bawiłyśmy się z nim, a u nich - moim zdaniem - bedzie zaniedbywany...
P.S.
Po czasie madka wstawiła zdjęcie, że spodziewa się drugiego dziecka...

Jak znam życie to na co drugim zdjęciu w tej ciąży będzie z petem w ryju.
Zgłoś
JoSeed 2025-10-18, 19:01 2
roughfuck napisał/a:

Jak znam życie to na co drugim zdjęciu w tej ciąży będzie z petem w ryju.

Z tego, co widzialam to nie... Tylko kacze dzióbki robi do zdjęć, jak 13latka.
Zgłoś
roughfuck 2025-10-18, 19:02
JoSeed napisał/a:

Z tego, co widzialam to nie... Tylko kacze dzióbki robi do zdjęć, jak 13latka.

To chociaż tyle.
Zgłoś
Danydwabanany 2025-10-18, 19:20
JoSeed napisał/a:

A uważasz, że w PL jest inaczej?

A jesteś w stanie przytoczyć statystyki mówiące o tym, że w Polsce nie jest inaczej? Czy podasz jeden anegdotyczny dowodów?
Zgłoś
JoSeed 2025-10-18, 19:41 1
Danydwabanany napisał/a:

A jesteś w stanie przytoczyć statystyki mówiące o tym, że w Polsce nie jest inaczej? Czy podasz jeden anegdotyczny dowodów?

Nie prowadzę statystyk, wyciagam wnioski po przypadkach ze swojej pracy.
Zgłoś
Danydwabanany 2025-10-18, 19:49
JoSeed napisał/a:

Nie prowadzę statystyk, wyciagam wnioski po przypadkach ze swojej pracy.

I na podstawie swojej pracy jesteś w stanie porównać sytuację w Polsce i federacji rosyjskiej?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem