👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sensualna, lepiej wygląda. Gałka nie jest matowa, tylko szklista tak jak powinno być. Nie widzisz tego?
W tagach "taksydermia", także nic odkrywczego tu nie napisałaś

~Sunday napisał/a:
, lepiej wygląda. Gałka nie jest matowa, tylko szklista tak jak powinno być. Nie widzisz tego?
aha fascynujące jak i ten filmik
sensualna napisał/a:
Już raz to napisałem, ale napiszę jeszcze raz. Niektórzy mają szerszy wachlarz zainteresowań, niż spanie, seriale na netflixie, picie słodkiego wina z koleżankami i dowiadywanie się, czy kumpel marka spod piątki ma wielkiego fiuta.
crossdressphyxia napisał/a:
Już raz to napisałem, ale napiszę jeszcze raz. Niektórzy mają szerszy wachlarz zainteresowań, niż spanie, seriale na netflixie, picie słodkiego wina z koleżankami i dowiadywanie się, czy kumpel marka spod piątki ma wielkiego fiuta.
Po co tłumaczysz "babie", że istnieje życie poza zmywaniem naczyń jedną gąbką przez rok i pieczeniu zakalców?

sensualna napisał/a:
Wracaj do kuchni, sam obiad dla męża się nie ugotuję
Wyrokulicy napisał/a:
Wracaj do kuchni, sam obiad dla męża się nie ugotuję
Myślisz, że ma męża? I czas na sadola?

@Wyrokulicy kobiety do kuchni gonią kolesie, którzy nie wiedzą co robic6z nimi w sypialni.

zaszh napisał/a:
@Wyrokulicy kobiety do kuchni gonią kolesie, którzy nie wiedzą co robic6z nimi w sypialni.
W kuchni można r🤬ać i patrzeć jak jej kipi makaron.
kubol napisał/a:
Czy to jest prawdziwe zwierze i oko?
wypchane
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie