👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ten z koszulką ernesto to od razu widać że wie na jakim świecie żyje
kiedyś był program na tvp historia (jeszcze za normalnych czasów tvp) gdzie 2 Rosjanki stwierdziły że holokaust to klej do tapet... gdy zabrano je do Aushwitz już takie radosne nie były...
Ostatni haust powietrza w takim dużym holu pełnym szkodników gdzie się gaz ulatnia. To właśnie holohaust .
Gryzonie się gazuje aby było humanitarnie.
Sprowokowali Niemców tymi swymi Juden-Rattami to Niemcy zastosowali deratyzację i rozprawili się ze szczurami.
Gryzonie się gazuje aby było humanitarnie.
Sprowokowali Niemców tymi swymi Juden-Rattami to Niemcy zastosowali deratyzację i rozprawili się ze szczurami.
Ruskich to za bardzo nie dotknęło to nic dziwnego że nie znają tej nazwy, to tak jakby zapytać Polaków co to pierestrojka
Ale to nieznajomość języka, a nie historii. Ż__zi po prostu ukradli to słowo
majkel1615 napisał/a:
Duda, Morawiecki itp... dalej wymieniać?
Prywatnie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie