Żary , lubuskie.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
Żary , lubuskie.
żmij napisał/a:
To jest lubuskie. Większość tamtejszych ma coś wspólnego z jednym albo drugim.
Pomyliłeś lubuskie z lubelskim
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
3 gumy Turbo, komiks Kaczor Donald i strampona twojej starej
Jak już chciałeś zabłysnąć z tym "stramponem", to chociaż sprawdź, jak to się poprawnie nazywa...
andrzejrobert75 napisał/a:
Tamtejszych cyganòw multum się zjechalo
Dokładnie pamiętam jak tam jeździłęm do rodziny to całe masy ich tam były
kuba1986 napisał/a:
Jak już chciałeś zabłysnąć z tym "stramponem", to chociaż sprawdź, jak to się poprawnie nazywa...
Dziękuje tato. Jakieś jeszcze inne ,, mądrości '' życiowe posiadasz?
chada napisał/a:
Pomyliłeś lubuskie z lubelskim
Nie. Myślisz, że gdzie osiedlano tych z byłych wschodnich ziem Rzeczpospolitej?
W Lubelskiem?
Tych z Akcji "Wisła" też, no nie?
azerbah napisał/a:
Kedyś zszedłem do piwnicy o pierwszej w nocy i zobaczyłem, że w niektórych kłódki są wyłamane. Wziąłem młotek ciesielski ze swojej i zacząłem iść w głąb korytarza. Jak usłyszałem hałas, to zawołałem żeby wychodził, bo inaczej „roz🤬bie mu czaszkę młotkiem”. Jak to usłyszał to uciekł 2gim wyjściem. Już nie pamiętam, ile rowerów ukradł. Może to byłeś ty?
Nigdy nic nikomu nie ukradłem,kiedyś czereśnie sąsiadowi podjadałem.
JoSeed napisał/a:
Ha! Widać nie tylko czarni korzystają z promocji... 🤔
ukraincy to takie murzyny Europy
cedrikk napisał/a:
Lata 90 welcome back
Właśnie w latach 90-tych rodzimi złodzieje wjechali do Pewexu w Koszalinie i załadowali samochód do pełnego.
Polska milicja jakoś nie mogła ich złapać.
Złapali ich niemieckie policmeistry po serii napadów na sklepy jubilerskie. Wszystkie napady były wykonane metodą na wjazd samochodem do środka.
Teraz wszędzie gdzie jest jakakolwiek patola od typa rzygającego na trawnik do tego co na filmie, to są od razu komentarze że to "Ukrainiec".
Problem w tym że to najczęściej są nasi Polacy rodacy, bo Ukraińcy są grzeczniutcy (problem z migrantami się pojawia w drugim pokoleniu).
Ci co tak piszą to najczęściej jakieś piwniczne przegrywy, którym Ukry "zabierają robotę" na śmieciarce i przy czyszczeniu kibli.
Problem w tym że to najczęściej są nasi Polacy rodacy, bo Ukraińcy są grzeczniutcy (problem z migrantami się pojawia w drugim pokoleniu).
Ci co tak piszą to najczęściej jakieś piwniczne przegrywy, którym Ukry "zabierają robotę" na śmieciarce i przy czyszczeniu kibli.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie