👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stalowe jaja ... tyle w temacie...,. a brudna ta Wisła ostatnio sie zrobiła
Trzeba być potwornie głupim aby przy tak rwącym nurcie iść po tak lichym pomoście

To musi byc pomost nad jakimś bagnem albo małym strumykiem. Jest niski więc napór wody/błota go nie burzy. Sam bym chętnie wszedł, ale mam rodzine i szkoda życia
ZaSwojePiję napisał/a:
Tę, k***a, kładkę.
Obie formy są poprawne, poczytaj...
Dom i rodzina na jednym brzegu, praca i minimum egzystencji na drugim a pomiędzy Polski rząd i jego sprawiedliwe sądy i tak codziennie trzeba przez taki mostek popierdzielac.
grudzin7 napisał/a:
Trzeba być potwornie głupim aby przy tak rwącym nurcie iść po tak lichym pomoście
głupim bo głupim ale trzeba miec jaja jak dwie kule armatnie zeby sie nie sesrac

MANIEKKRK napisał/a:
głupim bo głupim ale trzeba miec jaja jak dwie kule armatnie zeby sie nie sesrac
Albo mieć pusto we łbie i nie zdawać sobie sprawy z zagrożenia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie