Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
MajkelT 2015-05-03, 22:33 4
Oni mają mają majówke co miesiąc. W cygańskim kalendarzu jest tylko maj. Zmienia sie tylko rok. I żeby było tego było mało majówka trwa od 1 do 31. Dlatego te fiuty nie chcą pracować.
Zgłoś
Hesbollah 2015-05-03, 22:40
edycja:
4 dni majówki i zcyganiałem...zaj🤬em matce telefon i złoto z szafy.

podpis użytkownika

Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Zgłoś
S................s 2015-05-03, 22:45
Ciekawe jaką masz pracę, skoro piątek, sobota i niedziela to dla ciebie 4 dni. Pilnujesz parkingu pod Tesco?
Zgłoś
Antek01 2015-05-03, 23:38
Smutas nie w każdej normalnej pracy zap🤬la się przez calutki tydzień. Było się uczyć tłumoku, to byś nie musiał tak tyrać.
Zgłoś
kaelem 2015-05-03, 23:58 7
Antek01 napisał/a:

Smutas nie w każdej normalnej pracy zap🤬la się przez calutki tydzień. Było się uczyć tłumoku, to byś nie musiał tak tyrać.

Akurat jestem po studiach, mam własną firmę i pracuję 24/7.
Mam znajomych, którzy skończyli edukację na podstawówce, mają własne firmy i pracują za nich inni.
Nauczyli Cię p🤬lić farmazony, czy jesteś samorodkiem?

Tak patrząc na Twój wiek, co Ty k🤬a wiesz o normalnej pracy? ja w szkole średniej pracowałem, godziłem to z nauką i imprezami. Błyszczeć to możesz, z brylantyną w kudłach gnoju.
Zgłoś
Hesbollah 2015-05-04, 11:47 2
Smuci się Smutas.
Kłóci się ...

podpis użytkownika

Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Zgłoś
mokushiroku 2015-05-04, 11:53 1
Ja po urodzinach i dostaniu wyrównania byłem na l4 2tygodnie
Zgłoś
Polemon 2015-05-04, 20:37
A ja po 3 miesiącach w holandii siedze juz rok i dalej nie mam ochoty iśc do zadnej pracy :/

podpis użytkownika

Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
Zgłoś
Falcao 2015-05-04, 20:50
kaelem ja np. pracuję 4 dni po 10h i mam 3 dni wolne
Zgłoś
z................y 2015-05-04, 23:21
8michal7 napisał/a:

4 dni majowki i zcyganialem.. Nie chce isc do pracy.

normalni ludzie mieli 3 dni majówki i nic im się nie stało
Zgłoś