Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:41
konto usunięte 2014-02-13, 23:26 1
Śmiechłem przepotężne z tego ile ważnych wydarzeń i person wyprodukowała Afryka Sub-Saharyjska
Zgłoś
Tassadar 2014-02-14, 0:02
Za ten debilny pro-pejsbukowy tekst masz palec w oko, ale słusznie, najważniejszym jakie tamta część świata dokonała kiedykolwiek to fakt że ludzie spieprzyli stamtąd do reszty świata. Tak na poważnie, przecież nigery nigdy niczego znaczącego nie dokonali. Nie znam nazwiska słynnego czarnego naukowca który dokonał jakiegoś przełomu. A WB tyle odkryć bo kraj bogaty to się zjeżdżali z całego świata a i było jak inwestować w bachory.
Zgłoś
Ork.Fajny 2014-02-14, 8:50
Tassadar napisał/a:

Nie znam nazwiska słynnego czarnego naukowca który dokonał jakiegoś przełomu.

A jesteś wstanie wymienić z 3 serwisy zajmujące się publikowaniem artykułów naukowych Tylko odpowiedź szczerze, a nie leć szukać w google takich miejsc, żeby tylko mnie okłamać, bo to nie ma sensu.
Zgłoś
ulifont 2014-02-14, 10:17 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Brzydkii 2014-02-14, 21:47 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ulifont 2014-02-15, 0:35
Fenicjanie wynaleźli pieniądze, pierwsze prawa Babilończycy, pierwsze lotnie Chińczycy, można by tak długo jeszcze wyliczać
Zgłoś
Tassadar 2014-02-15, 10:37
Okej ale co ma pierwsze dokonanie czy odkrycie do ilości wynalezionych rzeczy. Chyba czarni tu piszą bo bronią swoich. W Polsce jest dużo ciekawych odkryć grafen i masa innych, tylko brakuje kasy na to żeby kontynuować badania i rozwijać projekty.W WB jest o cholery kasy na to. Ruskie też mają łeb do wynalazków. Wszędzie chodzi o kasę. Dla przykładu jak przyjeżdża matematyk wyższy na uczelnie do nas z dajmy na to Rosji to widać jaką ma wiedzę. Ork.Fajny Ork.Czarny. Chcesz mi powiedzieć że w serwisach piszą o dokonaniach czarnych. A wymień mi jakiegoś z czasów dajmy na to Curie Skłodowskiej. Bez szukania.
Zgłoś
Ork.Fajny 2014-02-15, 11:28 1
Zgłoś
Tassadar 2014-02-15, 12:50
Zgłoś
Ork.Fajny 2014-02-15, 13:49
Zgłoś
Tassadar 2014-02-15, 14:26
Nie mam teraz czasu żeby odpisać jak się należy, ale wrócę.
Zgłoś
jazda123 2014-02-15, 14:49
To jest cały klucz do zrozumienia dlaczego idzie nam teraz słabo...

>brakuje kasy na to żeby kontynuować badania i rozwijać projekty + niedawno wyszliśmy z socjalizmu.

pl.wikipedia.org/wiki/Ignacy_%C5%81ukasiewicz Ten Polak wymiata xD
facebook.com/PolskieWynalazki
Zgłoś
Tassadar 2014-02-17, 16:15
Zgłoś
Ork.Fajny 2014-02-18, 9:38
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem