📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:41
Śmiechłem przepotężne z tego ile ważnych wydarzeń i person wyprodukowała Afryka Sub-Saharyjska
Za ten debilny pro-pejsbukowy tekst masz palec w oko, ale słusznie, najważniejszym jakie tamta część świata dokonała kiedykolwiek to fakt że ludzie spieprzyli stamtąd do reszty świata. Tak na poważnie, przecież nigery nigdy niczego znaczącego nie dokonali. Nie znam nazwiska słynnego czarnego naukowca który dokonał jakiegoś przełomu. A WB tyle odkryć bo kraj bogaty to się zjeżdżali z całego świata a i było jak inwestować w bachory.
Tassadar napisał/a:
Nie znam nazwiska słynnego czarnego naukowca który dokonał jakiegoś przełomu.
A jesteś wstanie wymienić z 3 serwisy zajmujące się publikowaniem artykułów naukowych Tylko odpowiedź szczerze, a nie leć szukać w google takich miejsc, żeby tylko mnie okłamać, bo to nie ma sensu.
Fenicjanie wynaleźli pieniądze, pierwsze prawa Babilończycy, pierwsze lotnie Chińczycy, można by tak długo jeszcze wyliczać
Okej ale co ma pierwsze dokonanie czy odkrycie do ilości wynalezionych rzeczy. Chyba czarni tu piszą bo bronią swoich. W Polsce jest dużo ciekawych odkryć grafen i masa innych, tylko brakuje kasy na to żeby kontynuować badania i rozwijać projekty.W WB jest o cholery kasy na to. Ruskie też mają łeb do wynalazków. Wszędzie chodzi o kasę. Dla przykładu jak przyjeżdża matematyk wyższy na uczelnie do nas z dajmy na to Rosji to widać jaką ma wiedzę. Ork.Fajny Ork.Czarny. Chcesz mi powiedzieć że w serwisach piszą o dokonaniach czarnych. A wymień mi jakiegoś z czasów dajmy na to Curie Skłodowskiej. Bez szukania.
To jest cały klucz do zrozumienia dlaczego idzie nam teraz słabo...
>brakuje kasy na to żeby kontynuować badania i rozwijać projekty + niedawno wyszliśmy z socjalizmu.
pl.wikipedia.org/wiki/Ignacy_%C5%81ukasiewicz Ten Polak wymiata xD
facebook.com/PolskieWynalazki
>brakuje kasy na to żeby kontynuować badania i rozwijać projekty + niedawno wyszliśmy z socjalizmu.
pl.wikipedia.org/wiki/Ignacy_%C5%81ukasiewicz Ten Polak wymiata xD
facebook.com/PolskieWynalazki
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie