📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:29

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Azzazel napisał/a:
Że niby wy nie lubicie jeść dobrego żarcia, oglądać filmów, słuchać muzyki, ubierać się w dobre ciuchy, że tak wam się konsumpcja nie podoba?
Od około roku nie oglądam telewizji i jestem szczęśliwszy, bo nikt nie bombarduje mnie negatywnymi informacjami. Nie używam pasty z fluorem, który uyżywano w obozach koncentracyjnych do otępiania więżniów. Nie piję napojów light, które powodują raka mózgu. Staram się jeść smacznie i zdrowo. To nie boli, człowiek lepiej się czuje i jest szczęśliwszy.
I tego Wam życzę...

kocham takie ideowo emocjonalne filmiki, ktore nie maja ladu skladu sen su i mocowania w rzeczywistosci. i tylko lepper jest true

Cytat:
Problem w tym mój drogi, że tego taka ciemna masa przed telejebkiem się nie dowie, ty to wiesz, ja to wiem, ale twoja babcia nie. A tych babć jest w Polsce póki co w p*zdu i 3 megatony. Nazwanie marychy narkotykiem jest dla mnie w ogóle przezabawna pomyłką o wcale nie zabawnych efektach.
mnie to boli, ze zdarza mi sie spotkac rowiesnikow(coraz rzadziej cale szczescie:D), ktorzy mysla "marihuana? boze ratuj!!" a sami wode chleja
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie