📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie no mistrzostwo
Fajna muzyczka w tle
P.S Koleś fajne filmiki robi.

Fajna muzyczka w tle

P.S Koleś fajne filmiki robi.

Świetny montaż.
Nie pamiętam tylko tytułu filmu, z którego ta scena pochodzi.

Świetne, bardzo świetne, piwo leci, też nie pamiętam jaki to był film, ale pamiętam że coś z kosmitami, typ pracował na budowie ;d

Ten film doskonale pokazuje sposób postrzegania świata przez przegranych sympatyków największej partii opozycyjnej, ludzi aspołecznych, zakompleksionych, nolife'ow, ludzi zatrzymanych w innej rzeczywistości. Dla nich białe nie jest białe, a czarne nie jest czarne, cały otaczający świat jest wrogiem, przyczajonym tuż za rogiem by wbić nóż w plecy, a jedynym słusznym celem ich życia jest sabotaż obecnego systemu. Według nich idealnym rozwiązaniem byłby powrót do totalitaryzmu, eksterminacja ludzi o innych niesłusznych poglądach, otoczenie betonowym murem od złego cywilizowanego świata. Wg nich: "Przyjdzie taki dzień, że w Warszewie będzie Phenian !".
Film to "They Live" z `88, dobry film.
A w tej przeróbce nie ma nic śmiesznego, autor mógł wspiąć się wyżej i wymyślić coś bardziej wysublimowanego.

A w tej przeróbce nie ma nic śmiesznego, autor mógł wspiąć się wyżej i wymyślić coś bardziej wysublimowanego.

wiczeciezokna napisał/a:
Ten film doskonale pokazuje sposób postrzegania świata przez przegranych sympatyków największej partii opozycyjnej, ludzi aspołecznych, zakompleksionych, nolife'ow, ludzi zatrzymanych w innej rzeczywistości. Dla nich białe nie jest białe, a czarne nie jest czarne, cały otaczający świat jest wrogiem, przyczajonym tuż za rogiem by wbić nóż w plecy, a jedynym słusznym celem ich życia jest sabotaż obecnego systemu. Według nich idealnym rozwiązaniem byłby powrót do totalitaryzmu, eksterminacja ludzi o innych niesłusznych poglądach, otoczenie betonowym murem od złego cywilizowanego świata. Wg nich: "Przyjdzie taki dzień, że w Warszewie będzie Phenian !".
It's Alive! It's Alive!

Ładnie ty masz wyprany mózg

@wiczeciezokna Przepraszam, ze wtrącę, ale po twoim (w pocie czoła pisanym) poście mogę stwierdzić ze masz klapki na oczach. Nawiązujesz tutaj do jednej partii z obecnej opozycji (PiSiakow którzy wszędzie wietrzą afery i spiski) pomijając cala resztę jak choćby rządzących obecnie nieudaczników z PO, którzy z zielonej wyspy kilka lat temu zmieniają polske w zadupie ekonomiczne. Tak wiec nie próbuj krytykować kogoś kto w zabawny sposób zobrazował nieudolna politykę twojej ulubionej partii chyba ze masz sensowne argumenty popierające twój punkt widzenia...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie