👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A są takie same tylko z wbudowanym podgladaniem osób pod ich ubraniem ? :x

Muzyka w uszach, przed oczami jakieś ikonki, obrazki, prowadzisz rozmowę w między czasie ze znajomym i przechodź teraz bezpiecznie przez jezdnię.
@up
1. Co masz do ukrycia?
2. Mam androida, gmaila, google+. Śledzony się nie czuję. Jesteś agentem Tomkiem?
Edit:
Miałem na myśli 2up
1. Co masz do ukrycia?
2. Mam androida, gmaila, google+. Śledzony się nie czuję. Jesteś agentem Tomkiem?
Edit:
Miałem na myśli 2up

@up - Azazel91
1. Swoje (prywatne!) życie.
2. R🤬any przez rząd też się nie czujesz?
3(?). Nie jestem - a do czego zmierzasz?
1. Swoje (prywatne!) życie.
2. R🤬any przez rząd też się nie czujesz?
3(?). Nie jestem - a do czego zmierzasz?

to tylko kwestia paru lat zanim pojawi sie cos takiego w sprzedazy

@UP: Jeśli Google Inc. nie miało by dostępu do naszych prywatnych danych, takie okularki byłyby całkiem spoko

Pomyślcie sobie o tej baterii ze skutera na kablu w plecaku, żeby to zasilić.

Cytat:
1. Co masz do ukrycia?
Pierwszy raz widzę wypowiedź człowieka, tak bardzo pozbawionego wyobraźni, tak bardzo nie umiejącego przewidzieć następstw i konsekwencji działań i podejmowania decyzji.
To chyba jest to pokolenie MTV, które r🤬a się przed kamerami, zachodzi w ciąże w wieku 16 lat i uważa że o człowieku świadczy iphone i auto.
Nie mam nic do ukrycia, chce żeby ktoś tam wiedział co jem na śniadanie, co oglądam w telewizji i internecie, gdzie kupuje rzeczy oraz co myślę o władzy i aktualnej polityce bezpieczeństwa Państwa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie