👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.

Kto z łodzi ten rozumie, rejestracja EZG w większości mówi sama za siebie
a kto z poza już tłumaczę, Zgierz pod Łodzią w większości przesycony jest kierowcami w stylu człowiek polak - sebix
A co do łódzkich kierowców to oprócz co poniektórych taryfiarzy i niedzielnych kierowców jeżdżą sami ludzie zmęczeni życiem (w końcu mieszkają w łodzi) i każdy ma ochotę dostać się jak najszybciej do domu (bądź do obranego celu podróży i ma w piździe kto szybciej i kto lepszym kierowcą śnieżnych zasp jest
Dobrze tumokowi tak, wg mnie powinien zostawiać samochód przed wjazdem do Łodzi i przesiadać się na tramwaj jak nie potrafi umożliwić inny płynnej jazdy
a kto z poza już tłumaczę, Zgierz pod Łodzią w większości przesycony jest kierowcami w stylu człowiek polak - sebix
A co do łódzkich kierowców to oprócz co poniektórych taryfiarzy i niedzielnych kierowców jeżdżą sami ludzie zmęczeni życiem (w końcu mieszkają w łodzi) i każdy ma ochotę dostać się jak najszybciej do domu (bądź do obranego celu podróży i ma w piździe kto szybciej i kto lepszym kierowcą śnieżnych zasp jest
Dobrze tumokowi tak, wg mnie powinien zostawiać samochód przed wjazdem do Łodzi i przesiadać się na tramwaj jak nie potrafi umożliwić inny płynnej jazdy

Nie drażni cię dźwięk niewyrabiającego basu przez te twoje bazarowe głośniki?
to ten debil zablokował Aleksandrowską wczoraj tak, że od Włókniarzy do miejsca gdzie stoi ten mercedes był taki korek, że się chciało płakać
@ mesjans - nie wiesz o czym mówisz. W aucie założony jest sprzęt JBL o mocy 1000W. Bas jest głęboki i mocny. To harczenie to wina rejestratora który nie jest w stanie rejestrować tak niskich tonów

Można odnieść wrażenie, jakby Mercedes przyśpieszał w momencie gdy fan suchych rymów chce go wyprzedzić prawą stroną.
Łódź Limanka
Fajnie. Zgierzanin jak każdy inny zgierzanin
Nie wie co robi się na więcej niż jednym pasie.

Fajnie. Zgierzanin jak każdy inny zgierzanin

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie